Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

“The Best”: Χωρίς Μέσι το γκαλά της FIFA

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Με σημαντικές απουσίες θα πραγματοποιηθεί στη Ζυρίχη η παρθενική απονομή του βραβείου “The Best” από την FIFA, το οποίο προέκυψε μετά από τη διαφοροποίηση που υπήρξε με τη “Χρυσή Μπάλα” του περιοδικού “France Football”.

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα ενημέρωσε πως οι Λιονέλ Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες, Ζεράρ Πικέ, Ιβάν Ράκιτιτς, Τζόρντι Άλμπα, Χαβιέρ Μαστσεράνο και Σέρχιο Μπουσκέτς,, δεν θα δώσουν το “παρών” στην εκδήλωση εξαιτίας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Να θυμίσουμε πως ο Λιονέλ Μέσι είναι υποψήφιος, μαζί με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Αντουάν Γκριεζμάν για το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του 2016, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες των Καταλανών είναι υποψήφιοι για την καλύτερη ενδεκάδα της περσινής σεζόν.

Η σχετική απόφαση πάρθηκε το πρωί της Δευτέρας, επειδή την Τετάρτη υπάρχει η κρίσιμη αναμέτρηση με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ισπανίας (στο πρώτο ματς οι “μπλαουγκράνα” ηττήθηκαν με 2-1). Πάντως, στην εκδήλωση της FIFA θα βρεθούν οι διοικητικοί παράγοντες του συλλόγου…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε