Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

The famous Govou!

The famous Govou!

Οι συμπατριώτες του Γάλλου άσου τον έχουν πάρει στο… ψιλό, μετά τα συνεχόμενα νυχτοπερπατήματα του και κάνοντας φωτομοντάζ αντικατέστησαν την πέρδικα με το κεφάλι του Γκοβού.

Όταν και οι συμπατριώτες σου δεν σε στηρίζουν τότε τι να περιμένεις από τους ξένους. Γαλλική ιστοσελίδα δημιούργησε μία φωτογραφία που ούτε οι εχθροί του Γκοβού δεν θα έφτιαχναν.

Η διάσημη πέρδικα του famous grouse, αντικαταστάθηκε από το πρόσωπο του Γκοβού και το λογοπαίγνιο ήταν: Famous Govou.

Το άρθρο αναφέρει:

“Στην Ελλάδα, ένας πρώην διεθνής που αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής και είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ρεϊμόντ Ντομενέκ απογοητεύει. Ο Σίντνεϊ Γκοβού που είχε συνηθίσει τα ξενύχτια όταν ήταν στη Λιόν με αποτέλεσμα να μην ανανεωθεί η συνεργασία του, δεν άργησε να βρει τα νυχτερινά μπαρ της Αθήνας. Έφτασε στην Αθήνα το καλοκαίρι και το περασμένο Σάββατο το έριξε έξω, ενώ πριν από έναν μήνα συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος.

Την επόμενη μέρα δεν πήγε για προπόνηση και στον Παναθηναϊκό πήραν την απόφαση να τον τιμωρήσουν. Την Παρασκευή ο εκπρόσωπός του αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα για να συζητήσει με την ομάδα του τη διακοπή συμβολαίου του. Μάλιστα, η επικείμενη αποχώρησή του από τον σύλλογο κρίνεται πιο ατυχής, επειδή στον Παναθηναϊκό είχε αρχίσει να διαμορφώνεται μια γαλλική αποικία. Επιπλέον η χθεσινή εμφάνιση του αντικαταστάτη του στην Εθνική Γαλλίας, Βαλμπουενά θα είναι ένας ακόμα πονοκέφαλος γι’ αυτόν.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε