Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

This is Anfield – Θρίαμβος της Λίβερπουλ επί της Σίτι

ΦΩΤΟ REUTERS.

Η Λίβερπουλ μπορεί να πετάει βαθμούς στους θεωρητικά αδύναμους αλλά όταν έχει ντέρμπι θυμίζει τη μεγάλη ομάδα του παρελθόντος. Με εκπληκτική απόδοση στο πρώτο μέρος καθάρισε εύκολα με 3-0 τη Μάντσεστερ Σίτι και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Άντι Κάρολ που άρχισε να βγάζει κάποια από τα δεκάδες εκ. ευρώ που ξόδεψε η Λίβερπουλ για να τον ντύσει στα κόκκινα.

Ο πρώην επιθετικός της Νιούκαστλ άνοιξε το σκορ στο 13′ με όμορφο σουτ και ενώ 6 λ,επτά νωρίτερα ο Σουάρες είχε σημαδέψει το δοκάρι.

Στο 34′ ο Κάουτ που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση διπλασίασε τα τέρματα των “κόκκινων” που έκαναν ότι ήθελαν απέναντι στη Σίτι. Ένα λεπτό αργότερα ο Κάρολ διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Η ομάδα του Μαντσίνι δεν μπόρεσε να αντιδράσει ποτέ και φυσιολογικά έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το Anfield.

Η Λίβερπουλ μείωσε στους πέντε βαθμούς τη διαφορά από την πέμπτη Τότεναμ, 8 αγωνιστικές πριν το τέλος και πλέον έχει βάσιμες ελπίδες να βγει στην Ευρώπη. Αρκεί να παίξει σε όλα τα ματς… σαν να είναι ντέρμπι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε