Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τι είπαν Μαρινάκης – Πλατινί

Τι είπαν Μαρινάκης – Πλατινί

Ο πρόεδρος της Ουέφα, Μισέλ Πλατινί συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη τον οποίο συνεχάρη γιατί όπως είπε “οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται πια στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Συνάντηση σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα είχαν νωρίς το μεσημέρι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης και ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού και ο ισχυρός άντρας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μίλησαν για πολλά θέματα, τα οποία έχουν να κάνουν με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και με δομικά ζητήματα του ποδοσφαίρου, όπως η ανάπτυξη των τμημάτων υποδομών των ομάδων, τα δικαιώματα των ποδοσφαιριστών και πιο συγκεκριμένα το νέο ζήτημα που έχει προκύψει για τα δικαιώματα υπερ τρίτων, τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών και φυσικά συζήτησαν για όλα όσα συμβαίνουν στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική σκηνή.

Ο πρόεδρος της UEFA ήταν ιδιαίτερα θερμός στις αναφορές του στον Ολυμπιακό, συνεχάρη τον κ. Μαρινάκη για την πορεία της ομάδας μας στο UEFA Champions League, αλλά και γενικότερα για την παρουσία του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Μία παρουσία που σύμφωνα και με τον Πρόεδρο της UEFA τον έχει κατατάξει στην ευρωπαϊκή ελίτ του ποδοσφαίρου.

Ο κ. Πλατινί μάλιστα επέμεινε στο ότι πρέπει ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να είναι πρωτοπόρος και στα ποδοσφαιρικά και στα κοινωνικά ζητήματα, έτσι ώστε να ανοίγει δρόμους και για τις υπόλοιπες ομάδες της Ελλάδας, ώστε να βοηθήσει συνολικά, ακόμα περισσότερο, το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από την σημαντική συνεργασία του Ολυμπιακού με την UNICEF, ενώ ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε στον Πρόεδρο της UEFA, ότι η προσπάθεια που θα γίνει από τον Πρωταθλητή Ελλάδος να καταπολεμηθούν ζητήματα όπως η βία και ο ρατσισμός στα γήπεδα, είναι από τις προτεραιότητες του συλλόγου».

Ολυμπιακός: Ξεκουράζει πολλούς παίκτες ο Μίτσελ

“Μεγάλη τιμή για τον Ολυμπιακό να παίξει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ”

Μπονγκ: Δεν γίνεται να μην σκεφτόμαστε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε