Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι επικρατεί στο Λονδίνο δυο μέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων

Τι επικρατεί στο Λονδίνο δυο μέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων

Δύο ημέρες πριν την επίσημη έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων και όλα κυλούν ήρεμα στη βρετανική πρωτεύουσα.

Όλα και όλοι βρίσκονται στη θέση τους για το μεγάλο αθλητικό ραντεβού, αφού οι Βρετανοί δείχνουν ότι αντιμετώπισαν με επιτυχία και το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής που προέκυψε με την έλλειψη προσωπικού εκ μέρους της ιδιωτικής εταιρείας που είχε αναλάβει την ασφάλεια των Αγώνων.

Οι Βρετανοί στρατιώτες έχουν αναπτυχθεί σε επίκαιρες θέσεις σε ό,τι αφορά τη φύλαξη των εγκαταστάσεων και των μέτρων ασφαλείας, αναπληρώνοντας με επιτυχία το κενό που προς στιγμής προέκυψε. Περιπολίες με εκπαιδευμένους σκύλους γίνονται κατά μήκος των εγκαταστάσεων στο Στράτφορντ, ακόμη και στον ποταμό που περιβάλει το Ολυμπιακό Πάρκο.

Σε αντίθεση με όσα είχαν ακουστεί τις προηγούμενες ημέρες για ουρές και καθυστερήσεις στο αεροδρόμιο Χίθροου, που θα έκαναν δύσκολη τη ζωή όσων θα κατέφθαναν στο Λονδίνο για τους Αγώνες, τίποτα από όλα δεν συμβαίνει και η διαδικασία εισόδου, τουλάχιστον για όσους σχετίζονται με τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, ολοκληρώνεται σε λίγα μόλις λεπτά της ώρας. Εθελοντές και προσωπικό της διοργάνωσης βρίσκονται τόσο στο αεροδρόμιο όσο και σε σταθμούς των τραίνων και του μετρό και εξυπηρετούν τόσο τους τουρίστες όσο και τους εκπροσώπους του Τύπου, που φθάνουν κατά χιλιάδες από όλο των κόσμο.

Θετικά εξελίσσεται και το θέμα με τους τελωνειακούς που αποφάσισαν να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις που είχαν εξαγγείλει για τις 26 Ιουλίου, παραμονή της έναρξης των Αγώνων, μετά από διαβεβαιώσεις που έλαβαν από την κυβέρνηση για επίλυση των αιτημάτων τους.

Αύριο έχει προγραμματιστεί η επίσημη είσοδος της ελληνικής αποστολής στο Χωριό και η έπαρση της Ελληνικής σημαίας σε μια μικρή τελετή που θα πραγματοποιήσει το μεσημέρι η ΕΟΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πλήρωσε ακριβά το ρατσιστικό tweet η Βούλα Παπαχρήστου – Τέθηκε εκτός της Ελληνικής αποστολής των Ολυμπιακών Αγώνων

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε