Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τη… γλίτωσαν Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι δύο ομάδες της Σούπερ Λίγκας, τα… χρειάστηκαν κόντρα σε ΑΕΛ και Ολυμπιακό Βόλου αλλά τελικά κατάφεραν να μην χάσουν και να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης στους “16” του κυπέλλου.

Στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν καλύτερος από τον Ατρόμητο στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και στο 24΄ο Γκότοβος έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους.

Οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς χωρίς να φορτσάρουν, κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Καραμάνο στο 78/ Η ρεβάνς θα γίνει στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο να έχει τον πρώτο λόγο.

Ολυμπιακός Βόλου
: Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός, Γόγολος, Γκότοβος, Τσιάτσιος, Μπολάτι (72’ Γουσούλης), Στογιάνοφ, Ανιέτε, Γιενγκά, Κόλεφ (70’ Γαλάνης)

Ατρόμητος: Ράντμαν, Νάστος, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης (38’ Λαζαρίδης), Μπέλιτς, Ιγκλέσιας, Μπάλλας (74’ Μπρίτο), Γκαρσία, Καραμάνος, Καλλέργης (46’ Επστάιν)

Στο AEL FC ARENA , η Λάρισα πίεσε τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος έπαιζε από το 44΄ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καρντάσιο αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος και οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς της Τρίπολης.

Λάρισα: Σέρεμετ, Σκούπρας, Ραπτάκης, Γιώτας, Δημόπουλος (67′ λ.τ Καρανίκας), Νεμπεγλέρας, Πόνσε, Ζουρούδης, Δεινόπαπας (75′ Χασομέρης), Τσιμπάμπα, Φρανκού (62′ Ζεκίνια).

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Γιαλούσης, Μπαρτολίνι, Καστέλς, Φορμίκα, Αλβάρεζ, Καρντάσιο, Φραγκουλάκης (65’ Ναβάρο), Αλβάρο (46’ Ράγιος), Ντε Μπλάσις (82’ Έγκον), Καλαντζής.

Το κύπελλο… τιμωρεί – Τριάρα της Καλλιθέας στον Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε