Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Τη νίκη για βα βγει από την κρίση ψάχνει ο ΠΑΟΚ

Εκτός από το μεγάλο ματς, ΑΕΚ – Παναθηναϊκός η 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Superlague περιλαμβάνει κι άλλα ματς που έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον. Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Πανιώνιο, η Καβάλα υποδέχεται τον Εργοτέλη και ο Πανσερραϊκός την Κέρκυρα.

Το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας ανοίγει με δύο αναμετρήσεις στη Βόρεια Ελλάδα. Στις Σέρρες, η τοπική ομάδα που προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Ηρακλή αναζητά βαθμούς για να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η Κέρκυρα από την άλλη θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει και μακριά από την… Πάτρα.

Στο Ανθή Καραγιάννη, η Καβάλα μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει απέναντι στον Εργοτέλη που έχει ήδη δύο εκτός έδρας νίκες σε τρεις εξόδους του. Οι γηπεδούχοι μετά την ισοπαλία που απέσπασαν από την Κέρκυρα θέλουν τη νίκη που θα τους φέρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ αναζητεί μία νίκη που θα τον βγάλει έστω και προσωρινά από το αδιέξοδο. Με τον Μάκη Χάβο να κάθεται για ακόμη ένα ματς στον πάγκο της ομάδας και να επιβεβαιώνει το ρητό: Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού. Ο Πανιώνιος δεν βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα αφού προέρχεται από σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Σάββατο 23/10

Ατρόμητος-SKODA Ξάνθη 1-1
Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής 0-0
Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα 1-1

Κυριακή 24/10

16.00 Καβάλα-Εργοτέλης (NovaSports 2)
16.00 Πανσερραϊκός-Κέρκυρα (NovaSports 3)
18.15 ΠΑΟΚ-Πανιώνιος (NovaSports 2)
20.30 Ολυμπιακός-Άρης (ΝΕΤ)
21.00 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (NovaSports 1)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε