Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τη στήριξη του κόσμου ζήτησε ο Ζαγοράκης

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ζήτησε από τους οπαδούς να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ζήτησε από τους οπαδούς να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Κάλεσμα προς όλους του φίλους του ΠΑΟΚ έκανε ο Θοδωρής Ζαγοράκης στην πρώτη του συνέντευξη τύπου μετά την επιστροφή του στην προεδρία της ΠΑΕ.

Πριν την έναρξη της συνέντευξης τύπου μοιράστηκε στους δημοσιογράφους το κάλεσμα του Θοδωρή Ζαγοράκη στον κόσμο για να βοηθήσει την ΠΑΕ:

“Η σημερινη γενιά των ΠΑΟΚτσήδων καλείται να γράψει ιστορία. Να συμβάλλει αποφασιστικά στην πρόοδο του συλλόγου, όπως έκαναν πολλά χρόνια πριν άλλοι ΠΑΟΚσήδες, που πήραν την ομάδα στα χέρια τους.
Σε δύσκολες εποχές, όπως και σήμερα, ο ανώνυμος ΠΑΟΚτσής βρήκε τον τρόπο να αποδείξει την αγάπη του στην ομάδα του. Έβαλε τα χέρια του και χτίστηκε το γήπεδο της Τούμπας

Σε μια δυσκολη εποχή, με την οικονομική κρίση να “εμφανίζεται” στην καθημερινότητα όλων μας, ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ καλείται, για μια άλλη φορά, να στηρίξει έμπρακτα την ομάδα του.
Είμαι σίγουρος, ότι το συναίσθημα και η λατρεία για το συλλογο θα αποτελέσει πάλι τον οδηγό για κάθε ΠΑΟΚτσή. Η συμμετοχή όλων μας στην αυξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου είναι ικανή να οδηγήσει τον συλλογο στην πλήρη ανεξαρτησία του. 

Η ανεξαρτησία ήταν είναι και θα είναι ταυτόσημη με την ομάδα., Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παραδοθεί στα παιδιά μας, χωρίς να έχει ανάγκη κανέναν, χωρίς οικονομικά προβλήματα, που για μια20ετία τον κράτησαν κάτω από την πραγματική του αξία.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι υπερήφανη γιατί έχει στις τάξεις της πάνω από 11.000 μετόχους
. Δεν έχει σημασία με τι ποσό θα συμμετάσχει κάποιος στη νεα ΑΜΚ. Σημασία έχει η συμμετοχή όλων. Η συσπείρωση. 

Αν όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες συμμετάσχουν με οποιοδήποτε ποσό, ο πραγματικός στόχος θα επιτευχεί και με το παραπάνω.
Τα χρονικα περιθώρια είναι στενά, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα έχουμε αποδείξει ότι ο στόχος της κάλυψης της ΑΜΚ είναι απολύτως εφικτός.
Θέλω να ευχαριστήσω εκ των προτέρων όσοι έχουν συμμτεχάσει στις αυξήσεις και είναι ήδη μέτοχοι-κομμάτι αυτή της ομάδας.
Θέλω εκ των προτέρων να ευχαριστήσω όλους όσοι αποφασίσουν να συμμετάσχουν εκ νέου στο σημαντικότερο εγχείρημα της ιστορίας του ΠΑΟΚ.”

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης αναφέρθηκε και σε όλα τα θέμα που απασχολούν την ομάδα. Μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση:

“Η ανακοίνωση της παραίτησης ξεκινήσε από το γεγονός ότι δεν με αφήναν να λειτουργήσω ως άνθρωπος. Αισθάνθηκα σα να έχει πέσει ένα μαύρο πανί και δεν μπορούσα να ηγηθώ της προσπάθειας και έτσι πάρθηκε η απόφαση της αποχώρησης. Εξασφάλισα μια ομαλή αλλαγή ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα. Αυτά τα προβληματα δεν θα ήθελα να χρησιμοποιηθούν ότι εγώ χρησιμοποίησα τον ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ εμένα. Ακούστηκαν πολλά για αυτό, όπως για το γήπεδο της Σουρωτής αλλά και τα επεισόδια που ενόχλησαν όλους μας. 

Για την περίπτωση Σαλπιγγίδη ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είπε:

“Η ομάδα είναι καλά. Είμαστε όλοι ήρεμοι. Δεν θα βάλουμε τα χέρια μας να βγάλουμε τα μάτια μας. Δεν θα μαλώσουμε μεταξύ μας για τα “αν”.” 

Τέλος αναφέρθηκε και στην ανανέωση του συμβολαίου του Φερνάντο Σάντος:

“Συζητήσαμε και με τον Ζήση πριν ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου. Τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσουμε να συζητάμε το πλάνο της ερχόμενης σεζόν. Η διάθεσή μας και η σκέψη μας είναι να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε