Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τη…χόρεψαν – Με μεγάλη ανατροπή η Νάπολι “καθάρισε” την Τσέλσι

ΦΩΤΟ REUTERS.

Λαβέτσι και Καβάνι… έδειξαν την πόρτα της εξόδου στον Βίλας Μπόας, αφού υποχρέωσαν την Τσέλσι στην ήττα με 3-1 και έδωσαν ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ στη Νάπολι.

Πήρε προβάδισμα η Ρεάλ – Έμεινε…ζωντανή στο φινάλε η ΤΣΣΚΑ

Το ματς ξεκίνησε με τη Νάπολι να κυριαρχεί και τον Τσεχ να σώζει σε δύο περιπτώσεις την Τσέλσι που συνέχισε τις κάκιστες εμφανίσεις της.

Ο Καναβάρο όμως στο 27′ της έκανε μεγάλο δώρο, επιτρέποντας στον Μάτα να ανοίξει το σκορ. Η Τσέλσι διατήρησε τη φετινή παράδοση που τη θέλει να προηγείται σε όλα της τα ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που έχουν καταφέρει και οι Μπενφίκα, Ρεάλ.

Το τέρμα του Μάτα δεν πτόησε τους Παρτενοπέι. Ο Λαβέτσι με εξαιρετικό σουτ στο 36′ έφερε το ματς στα ίσα και ο Καβάνι στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Αυτή είναι μόλις η δεύτερη φορά που η Τσέλσι δέχεται 2 γκολ στο πρώτο ημίχρονο σε εκτός έδρας ματς στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ! Η πρώτη ήταν πριν 12 ολόκληρα χρόνια.

Στο δεύτερο μέρος οι “Μπλε” είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά η Νάπολι έφτασε και σε τρίτο τέρμα. Ο Καβάνι έκανε όλη τη δουλειά και ο Λαβέτσι σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 65΄.

Το ματς είχε εκπληκτικό ρυθμό και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να σημειώσουν κι άλλα τέρματα, όμως το 3-1 παρέμεινε και πλέον η Νάπολι έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους “8”.

Η Αγγλία κινδυνεύει να μείνει χωρίς εκπρόσωπο στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά το 1995/96.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε