Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τηλεμαραθώνιος ΣΚΑΪ, Αλαφούζος: “Δεν είναι απλά μια έδρα η Λεωφόρος”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ για τη συγκέντρωση χρημάτων για την ανακατασκευή της Λεωφόρου ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος τόνισε: “Δεν είναι απλά μια… έδρα η Λεωφόρος. Είναι κάτι παραπάνω από αυτό”.

 

Αναφέρθηκε στο χρονοδιάγραμμα της ανακαίνισης:«Ελπίζουμε μέχρι το Φθινόπωρο η πρώτη φάση να έχει ολοκληρωθεί. Μετέπειτα, τέτοια εποχή του χρόνου ελπίζουμε να έχουμε τελειώσει με την πλήρη ανακαίνιση του γηπέδου. Κάθε ομάδα πρέπει να έχει ένα όμορφο γήπεδο να την αντιπροσωπεύει. Την… ψυχή που βγάζει η Λεωφόρος δεν την έχει κανένα άλλο γήπεδο. Πουθενά αλλού, δεν διεγείρονται συναισθήματα, ανάλογα με αυτά που βγάζει η Λεωφόρος. Δυστυχώς μέχρι τώρα –λόγω των οικονομικών δυσκολιών- δεν είχαμε τη δυνατότητα να ανακατασκευάσουμε το Απόστολος Νικολαΐδης. Οι αρχιτέκτονες και μηχανικοί που έχουν αναλάβει την μελέτη έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά. Θα αλλάξει εξ’ ολοκλήρου και η περιοχή των Αμπελοκήπων».

Ερωτηθείς για τα χρήματα που έχουν ήδη συγκεντρωθεί, τόνισε: «Έχουμε συγκεντρώσει περίπου 530.150 ευρώ και μέσα στη βραδιά θα έχουμε κι άλλες προσφορές»

Επειτα από μια ώρα εκπομπής, ανακοινώθηκε ότι έχει συγκεντρωθεί πάνω από 1.000.000 ευρώ!

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε