Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

“Τιμούμε το μπάσκετ, είστε ντροπή… 16/03/1995”

“Τιμούμε το μπάσκετ, είστε ντροπή… 16/03/1995”

Οι οπαδοί της ΤΣΣΚΑ δεν έχουν ξεχάσει ακόμα τι συνέβη στο ματς με τον Ολυμπιακό πριν το φάιναλ φορ της Σαραγόσα όπως δείχνει το πανό που ανάρτησαν στις εξέδρες του Παλέ Ντε Μπερσί .

Υποκλίθηκε στην πρωταθλήτρια, ΟΣΦΠ – Μπαρτσελόνα 68-86

Μπορεί να έχουν περάσει 15 χρόνια, ωστόσο οι φίλοι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας διατήρουν τα χειρότερα συναισθήματα για τον Ολυμπιακό. Αιτία τα όσα συνέβησαν στους προημιτελικούς πριν το φάιναλ φορ της Σαραγόσα. Πέντε από τους δέκα παίκτες της ρώσικης ομάδας παρακολούθησαν δηλητηριασμένοι από το νοσοκομείο τον αγώνα στο ΣΕΦ. Οι Μοργκούνοφ, Κουντέλιν, Κόρνιεφ, Καράσεφ και Πανόφ υποστήριξαν ότι δηλητηριάστηκαν από τα νερά που υπήρχαν στον πάγκο της ομάδας στην τελευταία προπόνηση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η ΤΣΣΚΑ αναγκάστηκε να τελειώσει το ματς με τρεις παίκτες και οι “ερυθρόλευκοι” προκρίθηκαν στο φάιναλ φορ.

 
Οι οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανάρτησαν το συγκεκριμένο πανό κατά την διάρκεια του μικρού τελικού με την Παρτιζάν, ενώ φώναζαν “ΠΑΟ, ΠΑΟ” σε μία προσπάθεια να πικάρουν του οπαδούς του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες έκαναν παρατήρηση και το πανό κατέβηκε…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε