Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Την Κυριακή απαντάει ο Πάντιτς – “Ντόπες” από Δημητρέλο, οπαδούς στους παίκτες

Την Κυριακή απαντάει ο Πάντιτς – “Ντόπες” από Δημητρέλο, οπαδούς στους παίκτες

Ο Μίλινκο Πάντιτς ζήτησε και πήρε προθεσμία μέχρι την Κυριακή ώστε να απαντήσει στην πρόταση της ΑΕΚ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Ομιλία από Δημητρέλο και οπαδούς στους παίκτες ενόψει του “τελικού” με την Κέρκυρα.

Ο Μίλινο Πάντιτς είναι ο επικρατέστερος να αντικαταστήσει τον Βαγγέλη Βλάχο στον πάγκο της “Ένωσης”. Ο Σέρβος τεχνικός θέλει να εξετάσει την παραμικρή λεπτομέρεια πριν αποφασίσει μαζί με τη σύζυγό του για τη μετακόμιση από τη Μαδρίτη στην Αθήνα και γι’ αυτό το λόγο ζήτησε ακόμα 48 ώρες από τους “κιτρινόμαυρους”.

Η Ένωση, ούτως ή άλλως, θα πορευτεί στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Κέρκυρα έχοντας το Μανώλη Παπαδόπουλο στον πάγκο ως υπηρεσιακό τεχνικό, με συνέπεια να υπάρχει αυτό το μικρό χρονικό περιθώριο αναμονής.

Στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα έχει πέσει όλο το βάρος στην ομάδα, καθώς η ΑΕΚ θέλει να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος βρέθηκε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ πριν την προπόνηση της Παρασκευής, όπου ζήτησε από τους παίκτες να δείξουν σοβαρότητα στο παιχνίδι με την Κέρκυρα και τους επέστησε την προσοχή, λόγω της βαθμολογικής κρισιμότητας του αγώνα.

“Να δείξετε το καλύτερο πρόσωπό σας και να δείξετε ότι γνωρίζετε τι σημαίνει να φοράει κάποιος τη φανέλα της ΑΕΚ. Θα είμαστε δίπλα σας όλοι, ενωμένοι, για ό,τι ζητήσετε”, είπε μεταξύ άλλων, ενώ λίγο αργότερα τους επισκέφθηκε τους παίκτες στο ξενοδοχείο αντιπροσωπεία των οπαδών.

Οι περίπου 150 φίλοι της “Ένωσης” συνομίλησαν με τους παίκτες και τους προέτρεψαν να τα δώσουν όλα στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα, ώστε να πάρει η ομάδα τους τρεις βαθμούς.

Άνοίγει ο…δρόμος για Βιντιάδη – Επέστρεψε στην προεδρία ο Δημητρέλος

Δημητρέλος: Μακάρι να μπει ο Βιντιάδης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε