Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Την Τρίτη αποφασίζει για την ένσταση η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUΡΟΚΙΝΙSSI.

Οι εκθέσεις παρατηρητή και αστυνομίας δικαιώνουν την ΑΕΚ αφού αναφέρουν ότι δεν είχε δικαίωμα να μπει στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού ο Αχιλλέας Μπέος, κάτι που τελικά έγινε. Ωστόσο οι ανθρωποι της Ένωσης θα αποφασίσουν την Τρίτη για το αν θα καταθέσουν ένσταση, έχοντας ενδοιασμούς κυρίως για τον τρόπο που θα την αντιμετωπίσει ο κόσμος της ομάδας.

Οι νομικοί εκπρόσωποι της ΑΕΚ εξέτασαν όλες τις παραμέτρους, πήραν στα χέρια τους και τα έγγραφα που τους δικαιώνουν όμως οι διοικούντες της ΠΑΕ δεν πήραν κάποια οριστική απόφαση.

Αυτό αναμένεται να το πράξουν την Τρίτη αφού πρώτα ζυγίσουν όλα τα δεδομένα. Αυτό που βγαίνει από την ΠΑΕ είναι ότι θέλουν να δουν κάποιες νομικές λεπτομέρειες πριν καταλήξουν και από τη στιγμή που ο χρόνος δεν τους πιέζει να κάνουν την ένσταση τη Δευτέρα, έδωσαν παράταση στην αγωνία.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες ο πραγματικός λόγος της καθυστέρησης είναι οι αντιδράσεις του κόσμου. Υπάρχουν αρκετοί που διαφωνούν με την κατάθεση ένστασης, μιας και δεν είναι πολύ μακρινή η ιστορία Βάλνερ που στέρησε το πρωτάθλημα από την ΑΕΚ. Υπάρχουν όμως αρκετοί που επιθυμούν να διεκδικήσει η Ένωση το δίκιο της και να επωφεληθεί παίρνοντας στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε