Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Την Τρίτη στην Αθήνα ο Ορμπάιθ!

Την Τρίτη στην Αθήνα ο Ορμπάιθ!
Στον Ολυμπιακό έχουν πάρει φόρα τις τελευταίες μέρες τις μετεγγραφικής περιόδου και μετά την απόκτηση του Ζεάν Μακούν, “έκλεισαν” και τον αρχηγό της Μπιλμπάο, ο οποίος αναμένεται την Τρίτη για τις υπογραφές. Διαβάστε πως ολοκληρώνεται το “ερυθρόλευκο” ρόστερ.

Τα… ερυθρόλευκα προβάρει ο Πάμπλο Ορμπάιθ. Η μετεγγραφή που προανήγγειλε κατά την διάρκεια της παρουσίασης του Μακούν ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο αρχηγός της Αθλέτικ Μπιλμπάο καθώς οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τα έχουν βρει σε όλα τόσο με τους Βάσκους, όσο και με τον ίδιο τον παίκτη.
 
Ο Ορμπάιθ, που δεν αγωνίστηκε καθόλου στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος κόντρα στην Ράγιο Βαγιεκάνο, θα μπει στο αεροπλάνο για την Αθήνα την Τρίτη ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί από τους Πειραιώτες.
 
Έτσι, γίνεται πραγματικότητα ακόμα μία επιθυμία του Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ τις επόμενες μέρες παρελθόν από τους “ερυθρόλευκους” αναμένεται να αποτελέσει ο Ουρτάδο. Την Δευτέρα πέρασε από την γραφεία της ΠΑΕ ο Ρόμενταλ, ο οποίος έλυσε την συνεργασία του και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπρόντμπι.
 
Σε ότι αφορά την απόκτηση επιθετικού, φαίνεται πως χάνεται η περίπτωση του Γέλεν καθώς ο πρώην άσος της Οσέρ ετοιμάζεται να υπογράψει στην Λιλ, παρά την προφορική συμφωνία που είχε με τους Πειραιώτες. Πάντως, η ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.
 
Τέλος, από τον Ολυμπιακό διέψευδαν την Δευτέρα πως υπάρχουν προτάσεις για τους Ριέρα και Τοροσίδη. Αξίζει, πάντως να σημειωθεί πως στην Τουρκία θεωρούν δεδομένη την συμφωνία της Γαλατασαράι με τους Πειραιώτες για τον Ισπανό μέσο στα 2,5 εκατ. ευρώ, ωστόσο η υπόθεση δεν προχωρά σε επίσημη μορφή για την ώρα μήπως ο Φατίχ Τερίμ βρει κάτι καλύτερο.
Σε ό,τι αφορά στους… περισσευόμενους στο ρόστερ του φετινού Ολυμπιακού, ο Γκαλίτσιος μένει ελεύθερος, ο Βασιλόγιαννης παραχωρείται δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού κι ο Νικλητσιώτης μετακομίζει σε ομάδα β’ Ολλανδίας.
Μέχρι την Τρίτη το μεσημέρι θα έχει αποφασιστεί τι θα γίνει με τους Κάταϊ, Σταμόγιαννο, που θα δοθούν δανεικοί και τον Κατσικογιάννη, ο οποίος πιθανότατα θα μείνει ελεύθερος με προορισμό το γνώριμό του Ηράκλειο και τον ΟΦΗ.

Μακούν: Να βοηθήσω να μεγαλώσει ο Ολυμπιακός – Μαρινάκης: Να περιμένετε κι άλλη έκπληξη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε