Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Την Τρίτη το κρίσιμο ΔΣ στον Παναθηναϊκό

Την Τρίτη το κρίσιμο ΔΣ στον Παναθηναϊκό
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 11.04.2011 | 11:53
Πρώτη δημοσίευση: 11.04.2011 | 11:53

Τρεις από ότι αρχικά είχε αρχικά προγραμματιστεί θα πραγματοποιηθεί το ΔΣ του Παναθηναϊκού με το σενάριο της μικρής αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου να είναι το πιθανότερο.

Τα πλάνα του Δημήτρη Γόντικα είναι έτοιμα για το Διοικητικό Συμβούλιο της Τρίτης, όπου το πιθανότερο σενάριο λέει για απόφαση υπέρ της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, αλλά μικρής. Οι «πράσινοι» χρειάζονται οικονομική ενίσχυση ύψους από 15-25 εκατομμύρια ευρώ, ανάλογα με τον θα μπουν ή όχι στους ομίλους του Champions League της επόμενης σεζόν. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού έχει εκπονήσει ένα οικονομικό πλάνο σε περίπτωση που αποφασιστεί ΑΜΚ 10 εκατ. ευρώ και ένα άλλο με ΑΜΚ ύψους 15 εκατ. ευρώ. Φυσικά υπάρχει και η περίπτωση να μην υπάρξει συμφωνία να μπουν χρήματα από τους μετόχους, κάτι που θα αλλάξει δραστικά τον μέχρι στιγμής σχεδιασμό.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης εμμένει στην απόφασή του να συμμετέχει με το 30% των μετοχών του, κάτι που αφήνει αδιάθετο το υπόλοιπο 24.7%, ενώ, από τους υπόλοιπους μετόχους, ο Παύλος Γιαννακόπουλος δεν είναι αρνητικός στην ΑΜΚ, με το σενάριο να αυξήσει το ποσοστό του να παραμένει ανοιχτό. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος, από την πλευρά του είχε τονίσει ότι θα βάλει κανονικά τα χρήματα που αναλογούν στο ποσοστό που διατηρεί, σε αντίθεση με τον Νικόλα Πατέρα, που δεν είναι ξεκάθαρος για το τι πρόκειται να πράξει.   Διαδώστε αυτό το άρθρο