Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Την αναστολή της ΕΠΟ προτείνει ο Πιλάβιος!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αναμένεται να καταθέσει πρόταση για την αναστολή όλων των λειτουργιών της ΕΠΟ, κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης που βρίσκεται σε εξέλιξη.
 
Αναβλήθηκε η κλήρωση πλέι οφ-πλέι άουτ γιατί έχουν… δουλειές!

Αυτό σημαίνει την παύση κάθε ποδοσφαιρικής δραστηριότητας στην Ελλάδα μέχρι να ξεκαθαρίσει το σκηνικό που έχουν δημιουργήσει οι απειλές για την ζωή του, οι πλαστές ενημερότητες και το θέμα των αδειοδοτήσεων.

Να τονίσουμε πως 21 ομάδες από Football League και Football League 2 φέρονται να έχουν πρόβλημα με την ενημερότητα τους!

Αυτές είναι οι εξής:

Ιωνικός, Εθνικός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Κόρινθος, Ασπρόπυργος, Παναιγιάλειος, Πανηλειακός, Αίας Σαλαμίνας, Χερσόνησος είχαν τιμωρηθεί με ανάκληση δελτίων ποδοσφαιριστών που είχαν αποκτηθεί τον Ιανουάριο, ενώ το βράδυ της Πέμπτης στη λίστα προστέθηκε και η Παναχαϊκή. Αντίστοιχη φημολογία αναπτύχθηκε και για την Αναγέννηση Επανομής.

* Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται από νωρίς  το πρωί έξω από το κτίριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αλλά και περίπου 20 οπαδοί του Ηρακλή.  Οι τελευταίοι ανάρτησαν πανό και πέταξαν φέιγ βολάν υπέρ της ομάδας τους χωρίς να δημιουργήσουν κάποιο επεισόδιο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε