Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Την αύξηση την επικύρωσαν, λεφτά θα βάλουν οι μέτοχοι του ΠΑΟ;

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η τυπική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ολοκληρώθηκε χωρίς πάντως να βγάλει είδηση, αφού οι μέτοχοι δεν έδωσαν το παρών και εκπροσωπήθηκαν από δικηγόρους.

Η έγκριση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου στα 15 εκ. ευρώ ήταν αναμενόμενη αλλά το μείζον θέμα είναι αν αυτή θα καλυφθεί σε ποιό ποσοστό. Μέχρι τώρα μόνο ο Αδαμάντιος Πολέμης έχει βάλει τα χρήματα που του αναλογούν, αλλά αυτά είναι μόλις 260.000 ευρώ.

Μέχρι τις 17 Ιουνίου θα έχει φανεί τι ακριβώς θα συμβεί αφού τότε εκπνέει η διορία για να ολοκληρωθεί η ΑΜΚ. Ο Τζόνι Βεκρής ο οποίος ήταν ο μάνος μαζί με έναν μικρομέτοχο που έδωσαν το παρών, μετά το τέλος της τυπικής όπως αποδείχτηκε Γ.Σ τόνισε:

“Πάρθηκε η απόφαση για την ΑΜΚ, όπως είχε γίνει η εισήγηση από το Διοικητικό Συμβούλιο του Απριλίου. Θα αυξηθεί το αρχικό κεφάλαιο κατά 15 εκατομμύρια ευρώ. Θα γίνει προσπάθεια να μαζευτεί το ποσοστό και δικαίωμα προτίμησης έχουν οι παλιοί μέτοχοι αλλά και οι νέοι μέτοχοι ειναι καλοδεχούμενοι. Εχουν ένα μήνα προθεσμία από σήμερα για να βάλουν λεφτά. Η παραμονή του Δημήτρη Γόντικα στο πόστο του δεν συζητήθηκε. Το παρών έδωσε ένας μικρομέτοχος. Δεν υπήρχαν άλλοι μέτοχοι, όλοι είχαν εκπρόσωπο και δεν εξέφρασε κανένας τη θέση των μετοχών.”

Όλα δείχνουν Δώνη στον Παναθηναϊκό

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε