Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Την έστειλε για… Νάνι – Στη Γιουνάιτεντ το “Κομιούνιτι Σιλντ” (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
Τι κι αν η Μάντσεστερ Σίτι προηγήθηκε στο ημίχρονο με 2-0. Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργιουσον έδειξε για μία ακόμη φορά πως γνωρίζει πολύ καλά να… παίρνει κούπες και με τρομερή ανατροπή επικράτησε 3-2 των “πολιτών”, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πορτογάλο Νάνι.
ΦΩΤΟ REUTERS

Οι “πολίτες” έκαναν ονειρικό ξεκίνημα, αφού στο ολοκλήρωσαν το ημίχρονο προηγούμενοι 2-0, χάρις τα τέρματα των Λεσκότ (38′) και Τζέκο (45′).
 

Η επανάληψη όμως ανήκε εξολοκλήρου στην ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργιουσον. Οι “κόκκινοι διάβολοι” κατάφεραν 13 λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους να μειώσουν με τον Σμόλιγκ και στο 58′ έφεραν το ματς στα ίσα με γκολ του Νάνι.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ήταν αυτός που ολοκλήρωσε την ανατροπή της Γιουνάιτεντ, στις καθυστερήσεις του αγώνα, κάνοντας έτσι για μία ακόμη φορά την ομάδα του το… αφεντικό του Μάντσετσερ και δίνοντας της την πρώτη κούπα της χρονιάς στην Αγγλία.

 
 

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ρίτσαρντς, Κομπανί, Λέσκοτ, Κολάροφ (74’ Κλισί), Ντε Γιόνγκ, Γιάγια Τουρέ, Σίλβα, Μίλνερ (67’ Τζόνσον), Μπαλοτέλι (59’ Μπάρι), Tζέκο
 
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Φέρντιναντ (46’ Κλέβερλι), Βίντιτς (46’ Τζόουνς), Εβρά (72’ Ράφαελ), Νάνι, Κάρικ (46’ Έβανς), Άντερσον, Γιάνγκ, Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ (89’ Μπερμπάτοφ)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε