Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

“Την κατάλληλη πρόταση για Τοροσίδη”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ιταλικού Τύπου, η διοίκηση της Ρόμα φέρεται αποφασισμένη να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη, τον προσεχή Ιανουάριο.

Το όνομα του αρχηγού των “ερυθρολεύκων” απασχόλησε τα ιταλικά ΜΜΕ το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο οι “τζαλορόσι” προτίμησαν να προχωρήσουν στην απόκτηση του Ιβάν Πίρις για το δεξί άκρο της αμυντικής τους γραμμής.

Όμως, ο δανεικός από την Σάο Πάολο 23χρονος αμυντικός έχει απογοητεύσει με τις εν γένει εμφανίσεις του, ενώ είχε εξαιρετικά κακή απόδοση στο ντέρμπι με τη Λάτσιο και την ήττα με 3-2 από τους “αετούς” της Ρώμης.

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα “calciomercatonews.com“, η Ρόμα στρέφεται εκ νέου στη λύση του Βασίλη Τοροσίδη, αποφασισμένη αυτή τη φορά να κάνει τη σωστή προσφορά και να πάρει τον παίκτη.

“Ακόμη ένα καταστροφικό ματς για τον Ιβάν Πίρις, τον δεξιό μπακ της Ρόμα, αρνητικό πρωταγωνιστή στο ντέρμπι της Ρώμης (σ.σ. με τη Λάτσιο) με μια… ασίστ στον Στέφανο Μάουρι που άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι.

Τον Ιανουάριο θα πρέπει να ψάξουμε παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας και ο δρόμος οδηγεί ξανά στον Βασίλη Τοροσίδη, παίκτη του Ολυμπιακού που βρέθηκε κοντά στη Ρόμα την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο. Ο Τοροσίδης θα μπορέσει να προσφέρει πολλή περισσότερη ασφάλεια στα μετόπισθεν σε σχέση με τον απρόσεκτο παίκτη που έφτασε στη Ρόμα το περασμένο καλοκαίρι. Θα υπάρξει, ωστόσο, αυτή τη φορά η κατάλληλη πρόταση…”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο.

Βάζει τους “εκτελεστές” ο Ζαρντίμ – Έρχεται ανανέωση για Μήτρογλου

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε