Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Την “καβάλησε” και πάει για πλέι οφ ο Ολυμπιακός Βόλου – Νίκη με ανατροπή για τον Άρη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Το “χρυσό” γκολ του Μαρτίν λίγο πριν το τέλος χάρισε τη νίκη στους “ερυθρόλευκους” επό της Καβάλας και πλέον κάνουν όνειρα Ευρώπης. Ζωντανός στη “μάχη” των πλέι οφ έμεινε ο Άρης που νίκησε 3-1 τον Πανσερραϊκό.

Καβάλα – Ολυμπιακός Βόλου 0-1

Το μεγάλο ντέρμπι για την έξοδο στην Ευρώπη μπορεί να μην είχε σπουδαίο θέαμα αλλά είχε σασπένς μέχρι το τέλος. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αλλά έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες και τελικά γνώρισαν ήττα που μάλλον βάζει και τέλος στα όνειρα τους.

Στο τέλος του πρώτου μέρους ο Νικουλάε έχασε απίστευτη ευκαιρία όταν ο Ντιέ εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα μπορεί να κατέληγε στα δίχτυα αλλά ο Ρουμάνος έβαλε το κεφάλι του και ουσιαστικά έδιωξε.

Στο δεύτερο μέρος ο Γιάννης φοβόταν το θεριό και το θεριό το Γιάννη, Τελικά ο Μαρτίν ήταν ο λυτρωτής για τον Ολυμπιακό Βόλου που πήρε το τρίποντο και έπιασε τον ΠΑΟΚ στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Άρης – Πανσερραϊκός 3-1

Οι “κίτρινοι” πλησίασαν στους πέντε βαθμούς ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό Βόλου και διατήρησαν ζωντανές τις ελπίδες τους για τα πλέι οφ. Ο Πανσερραϊκός περιμένει και τη μαθηματική επιβεβαίωση του υποβιβασμού αλλά σε ακόμη ένα ματς έδειξε ότι δεν θα τα παρατήσει.

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα άνοιξαν το σκορ με τον Πάρκερ στο 3′ και έβαλαν δύσκολα στον Άρη. Ο Μπομπαντίγια όμως με το πρώτο του γκολ στη Σούπερ Λίγκα έφερε το ματς στα ίσα και οι Καστίγιο, Νέτο διαμόρφωσαν το τελικό 3-1 πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο μέρος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και η απουσία των φιλάθλων, μιας και ο Άρης ήταν τιμωρημένος, έπαιξε ρόλο στο να ρίξουν και οι δύο ομάδες το ρυθμό τους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε