Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Το 10λεπτο της παραμονής – Κέρκυρα-Πανσερραϊκός 3-0

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Από το 25΄ μέχρι το 35΄ οι “Φαίακες” πέτυχαν τρία γκολ, πήραν σημαντική βαθμολογική “ανάσα” και έστειλαν τους Σερραίους πιο κοντά στον υποβιβασμό.

Η ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της καθώς ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων από το πρώτο λεπτό και η υπέροχη αυτή δεν άργησε να φέρει αποτέλεσμα. Στο 25ο λεπτό ο Επστάιν με προβολή άνοιξε το σκορ μετά από σέντρα του Μαζνόφ, ενώ ο Σκοπιανός σέρβιρε για δεύτερη φορά στο 31΄ με τον Ιωάννου να κάνει το 2-0. Στο 35΄ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ ο Γκουστάβο έστειλε για τρίτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Φερνάντες.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι αναλώθηκαν στην διατήρηση των κεκτημένων, ενώ ο Πανσερραϊκός δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι από το ματς.
 
Με αυτή τη νίκη η Κέρκυρα απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη με τον Πανσερραϊκό να ελπίζει πλέον σε ένα θαύμα για να μείνει στην Superleague καθώς παράμεινε ουραγός στους 16 βαθμούς.
 
Κέρκυρα: Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Μίχος, Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ (62′ Στολτίδης), Κοντοδήμος, Μαζνόβ (69′ Καλαντζής), Επστάιν, Γραμμόζης, Ιωάννου, Μακρής (78′ Λαμπρόπουλος).
 
Πανσερραϊκός: Φερνάντεζ, Πάμπλο Άμο, Γεωργιάδης (46′ Νταλέ), Μπέλιτς (58′ Τριανταφύλλου), Κις, Ανάκογλου, Παπάζογλου, Λεοζίνιο. Αλβάρεζ, Μάρκοβιτς (46′ Παντελιάδης), Πάρκερ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε