Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Το Basket Αγάπης έκανε στάση στον αγώνα Κολοσσός – Παναθηναϊκός

Το Basket Αγάπης έκανε στάση στον αγώνα Κολοσσός – Παναθηναϊκός

Το Basket Αγάπης συνεχίζει το έργο του σε πόλεις που φιλοξενούν ομάδες της Stoiximan.gr Basket League, προσφέροντας απλόχερα βοήθεια σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ο ΕΣΑΚΕ και ο Μεγάλος Χορηγός της Basket League STOIXIMAN.GR βρέθηκαν στη Ρόδο και σε συνεργασία με τον Δήμο Ρόδου, διοργάνωσαν την έβδομη κατά σειρά εκδήλωση Basket Αγάπης, στον αγώνα Κολοσσός H HOTELS – Παναθηναϊκός Superfoods.

Πριν την έναρξη του αγώνα, οι φίλαθλοι του Κολοσσού H HOTELS προσέφεραν τρόφιμα μακράς διαρκείας, ενώ η STOIXIMAN.GR πρόσφερε 1500€ για την αγορά τροφίμων τα οποία θα διατεθούν στο συσσίτιο του Δήμου Ρόδου.

Ο Δήμος Ρόδου εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες στον ΕΣΑΚΕ, στην εταιρεία stoiximan.gr και στην ομάδα μπάσκετ ΚΟΛΟΣΣΟΣ για την πρωτοβουλία τους να στηρίξουν τις κοινωνικές και προνοιακές δομές του Δήμου με την συγκέντρωση τροφίμων.

«Η συνεισφορά σας είναι εξαιρετικά σημαντική, ενισχύει τις δράσεις μας για τη στήριξη ευπαθών και ευάλωτων ομάδων και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Αυτή την Καθαρά Δευτέρα, όλοι μαζί «σκοράραμε» κατά της φτώχειας» δήλωσε ο Δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος.

Η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Εθελοντισμού, Μεταναστευτικού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Χαρίκλεια Ε.Γιασιράνη, ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ.Γιώργου Χατζημάρκου, τόνισε πως « Όταν οι δυνάμεις ενώνονται το αποτέλεσμα δε μπορεί παρά να είναι ισχυρό! Η Stoiximan gr Basket League , ο ΕΣΑΚΕ και η ΚΑΕ ΚΟΛΟΣΣΟΣ HOTELS βάζουν τρίποντο στην καρδιά της κοινωνίας της Ρόδου με το μπάσκετ Αγάπης! Θερμά συγχαρητήρια σ’αυτούς που συνέλαβαν την ιδέα,τους συντελεστές και τους φιλάθλους που συνδράμουν τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκες επιβίωσης».

Στο ημίχρονο του αγώνα πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός βολών και τριπόντων με τη συμμετοχή του αθλητή των ακαδημιών του Κολοσσού Ρόδου, Μιχάλης Χατζηγεωργίου, ο οποίος ευστόχησε σε δύο από τις τρεις βολές. Στη συνέχεια, ο Μιχάλης Λιάπης του Κολοσσού H HOTELS και ο Κένι Γκάμπριελ του Παναθηναϊκού Superfoods σούταραν από το κέντρο του γηπέδου, χωρίς όμως να ευστοχήσουν σε κάποιο σουτ. Η STOIXIMAN.GR, ως Μεγάλος Χορηγός της Basket League, προσέφερε 1000€, τα οποία ανήλθαν στα 2.000€ με τις δύο εύστοχες βολές του αθλητή.

Το τελικό ποσό θα διατεθεί στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων Ρόδου «Ο Άγιος Άνδρέας» και στον Δωδεκανήσιο Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών που χρήζουν μεταμόσχευσης μυελού των οστών «Η Ροδαυγή». Ο πρόεδρος του Θεραπευτηρίου «Αγιος Ανδρέας», Γιάννης Μαρίνος δήλωσε» «Ευχαριστούμε θερμά για την πρωτοβουλία αλληλεγγύης, τον ΕΣΑΚΕ και τον μεγάλο χορηγό Stoiximan.gr, την ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels, που επέλεξαν να στηρίξουν το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Παίδων Ρόδου “Ο Άγιος Ανδρέας” με το Basket Αγάπης. H κοινωνική ευαισθησία σας, θα υποστηρίξει την δομή πρόνοιας του Δήμου Ρόδου στις ανάγκες που έχει σε ιατρικό εξοπλισμό για την θεραπεία των παιδιών που φιλοξενούμε».

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Δωδ/κος Σύλλογος Γονέων & Φίλων παιδιών που χρήζουν μεταμόσχευσης μυελού των οστών “Ροδαυγή, η οποία αναφέρει: “Ευχαριστούμε τους διοργανωτές του Basket αγάπης, την Stoiximan.gr, τον ΕΣΑΚΕ και τον Κολοσσό για την απόφαση τους να συμπεριλάβουν τη “Ροδαυγή ” στη διοργάνωση αυτή. Η βοήθεια που μας προσφέρετε είναι πολύ σημαντική ειδικά τώρα σε μια κρίσιμη εποχή όπου τα παιδιά που πάσχουν ταλαιπωρούνται ακόμα περισσότερο και χρειάζονται παραπάνω φροντίδα . Μέσα από τη στήριξη όλων μας θα καταφέρουμε ακόμα περισσότερα παιδιά να επιβιώσουν και να θεραπευτούν από τα σοβαρά νοσήματα που τα ταλαιπωρούν».

Τέλος, ο οικοδέσποτης του Basket Αγάπης και μεγάλος χορηγός ονόματος της ΚΑΕ Κολοσσός H HOTELS, κ. Γιάννης Χατζηλαζάρου τόνισε στις δηλώσεις του: «Μπράβο στον ΕΣΑΚΕ και τον μεγάλο χορηγό Stoiximan.gr, για το Basket Αγάπης που έφερε στη Ρόδο τρόφιμα, σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και στηρίζονται από το συσσίτιο του Δήμου καθώς και οικονομική υποστήριξη σε δύο κοινωνικούς φορείς, το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων «Ο ‘Αγιος Ανδρέας» και τη «Ροδαυγή». Τα παιδιά που φροντίζουν, έχουν ανάγκες θεραπείας και φροντίδας. Το ποσόν που συγκεντρώθηκε από τις βολές, στηρίζει, δίνει χαμόγελο και ελπίδα πως η κοινωνική ευαισθησία στην Ελλάδα είναι στην πρώτη γραμμή. Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels και οι Ακαδημίες μας συμμετείχαν στο Basket Αγάπης και παρακίνησαν τον κόσμο να φέρει τρόφιμα στη διάρκεια του αγώνα γιατί η μικρή βοήθεια από πολλούς είναι βουνό προσφοράς σ’ αυτούς που έχουν ανάγκη».

Το επόμενο Basket Αγάπης είναι προγραμματισμένο για τις 27 Μαρτίου στο Ρέθυμνο και στον αγώνα της τοπικής ομάδας με τον Ολυμπιακό!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε