Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Το ΔΝΤ και ο ξεροκέφαλος Ρεχάγκελ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ως ευκαιρία να δώσουν χαρά στους Έλληνες, λόγω της οικονομικής κατάστασης στη χώρα, βλέπουν το Μουντιάλ ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Κώστας Κατσουράνης, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στον Ότο Ρεχάγκελ.

“Πονοκέφαλος” με Τοροσίδη

Οι δύο μέσοι του Παναθηναϊκού μίλησαν και για τους στόχους της Εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ, ενώ θυμήθηκαν την επιτυχία του 2004.

 
Ο κόσμος με βλέπει και μου λέει ότι περιμένει κάτι καλό από εμάς. Έτσι όπως είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, πρέπει να κάνουμε μία καλή πορεία, για να τους κάνουμε λίγο χαρούμενους. Είναι μεγάλη επιτυχία το γεγονός ότι θα βρεθούμε εκεί. Αυτή η διοργάνωση είναι γιορτή. Θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Θα είναι τεράστια επιτυχία για εμάς αν τα καταφέρουμε”, τόνισε ο Γιώργος Καραγκούνης που χαρακτήρισε την κατάκτηση του EURO το 2004 ως την μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία του ποδοσφαίρου.
 
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Κώστας Κατσουράνης που υπογράμμισε: “Έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε χαρά στον κόσμο στο Μουντιάλ 2010 με όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα”, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τον ομοσπονδιακό προπονητή. “Ο Ρεχάγκελ έχει καταλάβει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα. Το μοναδικό αρνητικό χαρακτηριστικό του, που παράλληλα θα μπορούσε να είναι και πλεονέκτημά του, είναι ότι είναι λίγο ξεροκέφαλος. Δεν του αλλάζεις εύκολα γνώμη”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Κατσουράνης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε