Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Το NewsIt στην Αυστρία- Xαμόγελα για Κυριάκο Παπαδόπουλο ΦΩΤΟ&VIDEO

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο αμυντικός της Σάλκε μπήκε στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων την Παρασκευή, γεμίζοντας με ευχαρίστηση τον Φερνάντο Σάντος. Διαβάστε τα νέα της “Γαλανόλευκης” από την προετοιμασία της στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας και τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού για το φιλικό με την Σλοβενία, το Σάββατο.

Αποστολή για το NewsIt: Αριστείδης Μέγας

Όλο αυτό το διάστημα, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, λόγω ενοχλήσεων που είχε στους προσαγωγούς του και έκανε ειδικό πρόγραμμα.

ΦΩΤΟ NewsIt Οοι παίκτες αναλύουν φάσεις της προπόνησης

Πλέον, ο νεαρός παίκτης θα ακολουθήσει το πρόγραμμα των συμπαικτών του και όπως όλα δείχνουν θα τεθεί γρήγορα στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού. Ωστόσο, δεν πρόκειται να πάρει μέρος στο φιλικό με την Σλοβενία το Σάββατο, αλλά θα αγωνιστεί με αντίπαλο την Αρμενία (31/5).

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα υπολογίζει για το πρώτο φιλικό επί αυστριακού εδάφους ούτε και τον Γιώργο Φωτάκη. Ο έμπειρος παίκτης χτύπησε στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού του ποδιού (δεν υπάρχει ανησυχία) και έτσι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

ΦΩΤΟ NewsIt O Μήτρογλου ετοιμάζεται να εκτελέσει...

Ο Σάντος δείχνει να έχει καταλήξει στο σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει κόντρα στην Σλοβενία. Μοναδικός προβληματισμός, φαίνεται πως είναι για τον τερματοφύλακα που θα χρησιμοποιήσει (είναι ανάμεσα σε Χαλκιά και Σηφάκη).

Το NewsIt στην Αυστρία – Κονέ:Στην Ελλάδα κάποιοι δεν γνωρίζουν(VIDEO)

Από κει και πέρα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Στην άμυνα θα είναι οι Τοροσίδης (δεξιά), Χολέμπας (αριστερά) με τους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο στο κέντρο της. Στα χαφ οι Κατσουράνης, Καραγκούνης, Μανιάτης και στην επίθεση οι Νίνης (δεξιά), Σαμαράς (αριστερά), Γκέκας στην κορυφή.

ΦΩΤΟ NewsIt O Nίνης ετοιμάζεται να εκτελέσει κόρενρ

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να δει κατά πόσο οι διεθνείς έχουν αφομοιώσει αυτά που έχουν δουλέψει στις προπονήσεις (συστήματα, πρέσινγκ σε άμυνα και επίθεση, αλλά κυρίως τον τρόπο ανάπτυξης από τις πτέρυγες)

ΦΩΤΟ NewsIt Δύο παιδάκια από το Κίτσμπουελ χαίρονται με τα δώρα-φανέλες που τους έκανε η ομάδα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε