Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Το NewsIt στην Αυστρία-Σηφάκης:Εμείς βγάλαμε την προκριματική φάση(VIDEO)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο διεθνής γκολκίπερ μίλησε για την αμφισβήτηση που ακολούθησε μετά τις επιλογές του Φερνάντο Σάντος στη θέση του τερματοφύλακα, επισημαίνοντας πως και “… και οι τρεις βάλαμε το δικό μας λιθαράκι”.

Αποστολή NewsIt στην Αυστρία – Αριστείδης Μέγας

Ο Μιχάλης Σηφάκης αναφέρθηκε ακόμα στα δυο φιλικά που ακολουθούν με Σλοβενία και Αρμενία, αλλά και στην προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας στις Άλπεις τονίζοντας πως ναι μεν υπάρχει κούραση, αλλά είναι ευχάριστη.

Η συνέντευξη του Μιχάλη Σηφάκη:

-Μετά από μια δύσκολη χρονιά, συμμετέχεις σε μια έντονη προετοιμασία. Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις;

«Ήταν μια πραγματικά δύσκολη χρονιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Εθνική ομάδα κατάφερε να βρίσκεται σε μια μεγάλη διοργάνωση και να δώσει λίγη χαρά και σε μας που έχουμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε, αλλά και στον κόσμο. Είμαστε μόλις δύο μέρες εδώ. Υπάρχει λίγη κούραση, αλλά είναι ευχάριστη. Η προετοιμασία κυλάει πολύ όμορφα και συνεχίζουμε τη δουλειά για τα τελικά».

-Δύο φιλικά θα έχουμε τις επόμενες μέρες με Σλοβενία και Αρμενία. Τι περιμένουμε να δούμε από την Εθνική σε αυτά τα δύο ματς;

«Αυτή τη στιγμή η ομάδα δουλεύει κυρίως στην τακτική. Αυτό που θέλουμε είναι να εφαρμόσουμε τα θέλω του προπονητή σε αυτά τα δύο ματς, ώστε να είμαστε έτοιμοι για την τελική φάση».

-Θα ήθελες να σχολιάσει το «θόρυβο» που δημιουργήθηκε με αφορμή την επιλογή των τερματοφυλάκων;

«Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Είναι επιλογή του προπονητή. Τα παιδιά που είμαστε εδώ βγάλαμε ολόκληρη την προκριματική φάση. Και οι τρεις βάλαμε το δικό μας λιθαράκι. Από εκεί και πέρα είναι επιλογές του προπονητή. Πρέπει και οι τρεις να δουλέψουμε σκληρά όχι για να δικαιώσουμε την επιλογή του, αλλά για να βοηθήσουμε και εμείς, από την πλευρά μας, την Εθνική όσο μπορούμε».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε