Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Το NewsIt στην Πολωνία: Χαλαρή προπόνηση και με…Πιλάβιο (ΦΩΤΟ&VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Στην προτελευταία προπόνηση της Εθνικής πριν την πρεμιέρα με την Πολωνία, ο Φερνάντο Σάντος προτίμησε ένα χαλαρό πρόγραμμα στους διεθνείς, χωρίς ένταση. Το “παρών” έδωσε και ο Σοφοκλης Πιλάβιος”. Διαβάστε τα τελευταία νέα της Γαλανόλευκης από τον απεσταλμένο του NewsIt στην Πολωνία

Αποστολή στην Βαρσοβία: Αριστείδης Μέγας

Πιλάβιος:Θα δείξουμε ότι η Ελλάδα πατάει γερά στα πόδια της!

Αβ. Παπαδόπουλος: Κάθε ομάδα έχει στόχους και όνειρα!

Σαμαράς: Θέλουμε να δώσουμε χαρά στους Έλληνες

Μάκος: Όλοι ξέρουμε την κρισιμότητα της πρεμιέρας

Προσηλωμένοι και αισιόδοξοι οι Πολωνοί: Δεν φοβόμαστε την Ελλάδα

Υπό το βλέμμα του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Εθνική μας ομάδας στο Λεγκιόνοβο την Τετάρτη, ενόψει της πρεμιέρας με την Πολωνία την Παρασκευή.

ΦΩΤΟ Reuters

Η προπόνηση της Γαλανόλευκης κράτησε περίπου μία ώρα, αφού ο Πορτογάλος δεν θέλει να επιβαρύνει τους παίκτες, με δεδομένο ότι σε λιγότερο από 48 ώρες ξεκινάει το EURO. Άπαντες πλέον ανεβάζουν ρυθμούς (δεν υπήρχε κάποιο ξαφνικό πρόβλημα), ώστε να είναι ετοιμοπόλεμοι για το πρώτο και κομβικό  ματς της διοργάνωσης!

ΦΩΤΟ Reuters

Οι παίκτες της Εθνικής έκαναν προθέρμανση χωρισμένοι σε τρία γκρουπ και στην συνέχεια πήρε την σκυτάλη η τακτική. Το ευχάριστο για τον Σάντος είναι πως όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του και θα μπορεί να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα στο παιχνίδι της Παρασκευής στο εθνικό στάδιο της Βαρσοβίας, το οποίο μπορεί να γίνει με με κλειστή οροφή.

ΦΩΤΟ Reuters

Η πρόγνωση του καιρού κάνει λόγο για σοβαρή πιθανότητα βροχής, ακόμη κι έντονης καταιγίδας, στη διάρκεια του αγώνα αλλά και της τελετής έναρξης που θα προηγηθεί. Έτσι αναμένεται να γίνει χρήση της δυνατότητας του γηπέδου να γίνεται… κλειστό.

ΦΩΤΟ reuters

Να τονίσουμε ακόμα πως οι εργασίες από τους διοργανωτές στην πόλη συνεχίστηκαν και την Τετάρτη. Όπως βλέπουμε και στο παρακάτω βίντεο, το Fun Zone που δεν είναι ακόμα έτοιμο και ανοίγει την Πέμπτη για να υποδεχτεί τους οπαδούς. Οι καθυστερήσεις αυτές έχουν προκαλέσει τα έντονα παράπονα της ΟΥΕΦΑ.

Την Πέμπτη οι Έλληνες διεθνείς θα προπονηθούν στο “Naradowy Stadion”, προκειμένου να έχουν μια επαφή με τον αγωνιστικό χώρο του καταπληκτικού γηπέδου της Βαρσοβίας όπου θα γίνει η πρεμιέρα του Euro 2012.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε