Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Το NewsIt στο Mundial. Ήρθε η ώρα της Αφρικής!

Η Σακίρα ερμηνεύει το Waka-Waka
Η Σακίρα ερμηνεύει το Waka-Waka, στη χθεσινή συναυλία, ΦΩΤΟ REUTERS.

Μια φαντασμαγορική τελετή με έθνικ ρυθμούς, υπόσχονται οι διοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ν.Αφρικής.

“Ήρθε η ώρα να λάμψεις”…είναι ένας από τους στίχους του Waka-Waka, του επίσημου τραγουδιού του Μουντιάλ, που ερμήνευσε χθες σε μια συναυλία-καλωσόρισμα, Shakira, στην οποία συμμετείχαν οι Black Eyed Peas, Ο John Legend και η Alicia Keys, μεταξύ άλλων.

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να λάμψουν όλα τα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, αλλά και ένα ολόκληρο έθνος, που ανέμενε χρόνια αυτή τη στιγμή!
Οι Black Eyed Peas στην χθεσινή συναυλία που "άνοιξε" ανεπίσημα το Μουντιάλ.
Σήμερα στις 15.00, τη “σκυτάλη” από το “Orlando Stadium” θα πάρει το “Soccer City” του Γιοχάνεσμπουργκ, όπου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή έναρξης. Ο γνωστός παραγωγός της RnB μουσικής, R-Kelly, θα τραγουδήσει το “Sign of victory”, που αποτελεί τον υμνο της διοργάνωσης.
 
“Είμαι πολύ συγκινημένος που το τραγούδι μου επελέγη να είναι ο ύμνος του Μουντιάλ. Μου δίνει φτερά”, είπε ο Αφροαμερικανός τραγουδιστής, ο οποίος θα συνοδεύεται από την εκκλησιαστική χορωδία του Σοβέτο, που θα αριθμεί πάνω από 1.500 άτομα. 

“Όταν συνεχίζεις να μάχεσαι, όταν έχεις χάσει τις δυνάμεις σου, αυτό είναι σημάδι νίκής”, αναφέρει το τραγούδι, το οποίο εξυμνεί την ενότητα των εθνών και το πάθος για την επίτευξη του ακατόρθωτου!

To ΝewsIt στο Mundial. Στιγμές από τη Ν.Αφρική!

Φυσικά, το χωρητικότητας 97.000 θεατών Στάδιο θα γεμίσει από χορευτές, που θα δώσουν έθνικη “χρώμα” στην τελετή έναρξης, ενώ η παρέλαση των 32 χωρών θα γίνει με την συμμετοχή μικρών παιδιών, που θα είναι οι σημαιοφόροι

Ο Νέλσον Μαντέλα δεν θα παρεβρεθεί τελικά στην τελετή έναρξης, μετά την τραγική απώλεια της δισέγγονης του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε