Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Το Newsit στην Αυστρία:Η κριτική του φιλικού της Εθνικής

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Της βγήκε η κούραση. Μετά από δέκα κοπιαστικές μέρες στην Αυστρία η Εθνική μας ομάδα στο φιλικό με την Αρμενία φάνηκε κουρασμένη. Το γεγονός ότι οι αντίπαλοι μας δημιούργησαν τόσες πολλές ευκαιρίες, ασφαλώς και είναι ανησυχητικό, ωστόσο με την κατάλληλη διαχείριση από τον Φερντο Σάντος είναι σίγουρο ότι οι διεθνείς μας θα παρουσιαστούν πιο φρέσκοι στις 8 Ιουνίου.

Ήταν διακριτά τα δύο πρόσωπα της Εθνικής μας ομάδας που στο πρώτο ημίχρονο προσπάθησε να κρατήσει τη μπάλα στα πόδια της και να την κυκλοφορήσει. Σε γενικές γραμμές το έκανε αυτό, ωστόσο η κυκλοφορία της μπάλας (κλειδί σύμφωνα με τον Σάντος για την πρόκριση) δεν συνδυάστηκε από την ανάλογη αποτελεσματικότητα.

Το μεγάλο πρόβλημα της Εθνικής έγινε εμφανές στο δεύτερο ημίχρονο, όταν κουράστηκαν οι Κατσουράνης και Μανιάτης, ενώ απόντος του κορυφαίου στο πρώτο ημίχρονο Καραγκούνη, δεν υπήρχε κάποιος να κρατά τη μπάλα και να ηρεμεί το παιχνίδι. Έτσι η μπάλα έφτανε με σχετική ευκολία στην περιοχή μας.

Εκεί όμως βρισκόταν πάντα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος ήρθε για να μείνει στην ενδεκάδα, καθώς με τέτοιες εμφανίσεις δύσκολα δε θα είναι στις βασικές προτιμήσεις του Σάντος και δεν το καταγράφουμε αυτό μόνο για το γκολ που πέτυχε, αλλά και για το πάθος που έβγαζε σε κάθε αμυντική του ενέργεια.

Τέλος, είναι κρίμα που Σαμαράς και Κατσουράνης αστόχησαν από την άσπρη βούλα και ειδικά για τον πρώτο ο οποίος μπήκε καλά στο δεύτερο ημίχρονο βοήθησε επιθετικά την ομάδα και είχε ανάγκη αυτό το γκολ. Δεν πειράζει όμως, ας είναι! Το φυλάει για το EURO.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε