Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Το ΟΑΚΑ κρίνει το Τσάμπιονς Λιγκ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Έτσι όπως εξελίχθηκε η κατάσταση στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας τα ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας θα κρίνουν την ομάδα που θα πάρει την πρώτη θέση στο μίνι πρωτάθλημα.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός πλέον κρατούν την τύχη στα χέρια τους σε αντίθεση με την ΑΕΚ που ακόμη κι αν πάρει 2 νίκες στις 2 τελευταίες αγωνιστικές δεν εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η επόμενη αγωνιστική θα κρίνει πολλά. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός Βόλου την ΑΕΚ. Στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ όποιος χάσει χάνεται, ενώ ο νικητής θα έχει τον πρώτο λόγο. Σε περίπτωση ισοπαλίας όλα θα μείνουν ανοιχτά αφού την τελευταία αγωνιστική η ΑΕΚ υποδέχεται στο άδειο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό και ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό Βόλου.

Στο Βόλο ο Ολυμπιακός θα έχει υψηλό κίνητρο αφού μπορεί να έχασε και τις μαθηματικές ελπίδες του για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, όμως αυτό που θέλει είναι να εξασφαλίσει την έξοδο στο Europa League.

Αυτό θα γίνει με δύο τρόπους. Είτε αν αποφύγει την τελευταία θέση στα πλέι οφ, κάτι που φαντάζει δύσκολο, είτε αν η ΑΕΚ δεν πάρει την πρώτη θέση.

Η ΑΕΚ που έχασε το πλεονέκτημα που είχε πριν την 4η αγωνιστική γνωρίζει ότι πλέον δεν της αρκεί να κάνει η ίδια δύο νίκες αφού πρέπει να χάσει βαθμό και ο ΠΑΟΚ για να πάρει την πρώτη θέση.

Η βαθμολογία

1. ΠΑΟΚ 9
2. ΑΕΚ 8
3. Παναθηναϊκός 7
4. Ολυμπιακός Βόλου 3

Επόμενη αγωνιστική

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τούμπα… η κορυφή – Νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ σε ματς “ροκ”

Χιμένεθ: Μας κυνηγάνε όλοι!

Χάβος: Κρίθηκε στο πάθος και την αποφασιστικότητα

ΑΕΚ: Εδώ είμαστε, μόνοι μας και όλοι σας

Γκαρσία: Δεν πήγα και να τον σκοτώσω, ο Χιμένεθ να αφήσει τα κλάματα!

Νίκη… ελπίδας και ψυχολογίας – Πρώτο “τρίποντο” του ΠΑΟ στα πλέι οφ

Κατσαβάκης: Δεν γίναμε… Μπαρτσελόνα

 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε