Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Το “ΟΧΙ” του Κόκκαλη – Το “ΝΑΙ” του Πελεγκρίνι

Το “ΟΧΙ” του Κόκκαλη – Το “ΝΑΙ” του Πελεγκρίνι

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναμένεται να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη. Εκ νέου προσέγγιση στους αδελφούς Αγγελόπουλους. Προτάθηκε ο πρώην προπονητής της Ρεάλ, Μανουέλ Πελεγκρίνι. 

Ο Σωκράτης Κόκκαλής εμφανίζεται αποφασισμένος να μην καταθέσει τα όπλα και να συνεχίσει μόνος του ή με παρέα στον Ολυμπιακό.

Το θέμα είναι ότι συμπαίκτης του στην ΠΑΕ, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης αφού ο πρόεδρος του Ολυμπιακού σκέφτεται να απορρίψει την πρόταση του εφοπλιστή.

Αντίθετα ο Κόκκαλης εμφανίζεται ιδιαίτερα θετικός στην προοπτική να αγοράσουν οι Αγγελόπουλοι ένα ποσοστό της ΠΑΕ και να πορευτούν μαζί την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Έχει γίνει κρούση στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ για να πάρουν 10% των μετοχών. Δεν πρέπει πάντως να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, ο Κόκκαλης να συνεχίσει μόνος του στην ΠΑΕ.

Πρτάθηκε ο Πελεγκρίνι

Ο μάνατζερ του πρώην προπονητή της Ρεάλ, Χουάν Φίχερ, επικοινώνησε με ανθρώπους του Ολυμπιακού και τους ενημέρωσε ότι μπορεί να φέρει στην Ελλάδα τον Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Ο Χιλιανός προπονητής που απολύθηκε από τη Ρεάλ είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει τους ερυθρόλευκους ενώ το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό. Περίπου 1.500.000 ευρώ το χρόνο αξιώνει ο Πελεγκρίνι ποσό που έχει ξαναδώσει σε προπονητή ο Ολυμπιακός.

Πάντως αν καθυστερήσουν οι ερυθρόλευκοι πιθανότατα ο πρώην προπονητής της Ρεάλ θα κλείσει σε άλλη ομάδα μιας και πολλές ισπανικές φέρονται να ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε