Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Το ΤΤ «έτρεξε» στον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών

Δίπλα σε αθλητές, πολίτες και παιδιά «έτρεξε» φέτος το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, που υποστήριξε ως επίσημος χορηγός τον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών και ως ονομαστικός χορηγός του Παιδικού Αγώνα (Kid’s Run) 700μ.

Προβάλλοντας το ιδεώδες της ευγενούς άμιλλας και παράλληλα τονίζοντας την πολιτιστική – ανθρωπιστική διάσταση του Αγώνα, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο επέλεξε φέτος να ενισχύσει οικονομικά τα συσσίτια απόρων του Δήμου Αθηναίων με αγορά γευμάτων, για κάθε τερματισμό υπαλλήλου της Τράπεζας που συμμετείχε στον Κλασικό Μαραθώνιο των 42 χιλιομέτρων καθώς και στα 5 και 10 χιλιόμετρα.

Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Τραπεζικών Προϊόντων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, κ. Δημήτρης Παπαγεωργόπουλος σήμανε στις 10.45 το πρωί της Κυριακής 13 Νοεμβρίου την έναρξη του «Αγώνα Παίδων 700μ. – Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο/Kid’s Run 700 m», επί της Λ. Βασιλίσσης Όλγας, μπροστά από το Ζάππειο.

Ο αγώνας των μικρών δρομέων διεξήχθη με ιδιαίτερη επιτυχία, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά που συμμετείχαν να βιώσουν την αξία της συμμετοχής και της σωματικής άσκησης, αλλά και το ξεχωριστό συναίσθημα του τερματισμού μέσα στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Υπολογίζεται ότι στο φετινό Αγώνα Παιδιών 700μ. ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ελάβαν μέρος περίπου 300 παιδιά, ηλικίας 9 – 12 ετών.

Οι…λιλιπούτειοι δρομείς Ανδρέας Τσεκούρας και Νάντια Λιανού τερμάτισαν πρώτοι στην παιδική κατηγορία αγοριών και κοριτσιών αντίστοιχα, γεμίζοντας συναισθήματα χαράς και περηφάνιας τους παρευρισκόμενους στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Οι μικροί αθλητές βραβεύτηκαν από τον Πρόεδρο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου κ. Κλέωνα Παπαδόπουλο, ο οποίος συνομίλησε μαζί τους και τους συνεχάρη δίνοντας τους συμβολικά και τον κουμπαρά του ΤΤ.

Χαιρετίζοντας τη συμμετοχή όλων ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε σχετικά:
«Είμαστε περήφανοι που στηρίζουμε έναν τόσο σημαντικό θεσμό όπως ο Κλασικός Μαραθώνιος. Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, επεκτείνοντας τη συνεργασία του με τον ΣΕΓΑΣ, φέτος «τρέχει» δίπλα στους αθλητές και τους πολίτες ως Επίσημος Χορηγός, αλλά και ως εθελοντής, μέσω των εργαζομένων της Τράπεζας, που δήλωσαν μαζική συμμετοχή στο αθλητικό αυτό γεγονός. Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο μέσω της ενέργειας αυτής δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να συμμετάσχουν βάζοντας από νωρίς τον αθλητισμό στη ζωή τους».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε