Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Το Υπουργείο Ανάπτυξης… αδειάζει τον Πρίγκιπα

Με επίσημο τρόπο το Υπουργείο Ανάπτυξης διέψευσε ότι έχει την οποιαδήποτε συνάντηση με τον Βλάση Τσάκα για το θέμα του Σαουδάραβα Πρίγκιπα.

Την ώρα που ο νομικός εκπρόσωπος του Αλ Σαούντ έχει στα χέρια του το γνήσιο της υπογραφής του Αλ Σαούντ και αναμένεται τη Δευτέρα να δώσει τα έγγραφα στους δικηγόρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη, το Υπουργείο Ανάπτυξης διαψεύδει ότι έχει την οποιαδήποτε ενημέρωση γύρω από το θέμα.

Πρίγκιπας… και με υπογραφή!

Η ανακοίνωση:

“Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα στον αθλητικό τύπο για πιθανολογούμενη συνάντηση ξένων επενδυτών με την ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, ξεκαθαρίζουμε τα εξής:

Σημείο υποδοχής κάθε υποψήφιου ξένου επενδυτή στην Ελλάδα είναι η αρμόδια υπηρεσία Invest in Greece όπου και οφείλει να απευθύνεται όποιος ενδιαφέρεται να επενδύσει στη χώρα μας, καταθέτοντας προς αξιολόγηση το επενδυτικό του σχέδιο. Η ηγεσία του Υπουργείου δεν εμπλέκεται καθ΄οιονδήποτε τρόπο στη διαδικασία αξιολόγησης, παρά μόνο στο τελικό στάδιο αυτής και αφού έχουν ολοκληρωθεί οι κατά νόμο διαδικασίες και εισηγήσεις από το Invest in Greece.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε