Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Το “αντίο” της SCORELIVE – Έκλεισε η εφημερίδα μετά από 9 χρόνια λειτουργίας

Η εφημερίδα ανέστειλε τη λειτουργία της μην αντέχοντας την οικονομική κατάσταση και τη χαμηλή κυκλοφορία της. Ο διευθυντής της SCORELIVE ανανέωσε το ραντεβού με τους αναγνώστες.

Το φύλλο της 28ης Φεβρουαρίου του 2011 είναι το τελευταίο της εφημερίδας που επί 9 χρόνια ενημέρωνε, κυρίως του φίλους της ΑΕΚ. Η κρίση στον Τύπο είναι δεδομένη και το κλείσιμο της SCORELIVE είναι απλά άλλη μία επιβεβαίωση.

Με άρθρο του ο διευθυντής της εφημερίδας, Σπύρος Νταγιάκος αποχαιρέτησε τους αναγνώστες και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους:

Μακάρι να μην φτάναμε ως εδώ. Όμως πιστέψτε με πριν ανακοινωθεί αυτή η αναστολή έκδοσης κάναμε μια σπάνια προσπάθεια. Το παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις. Και επειδή σε όλη αυτή τη διαδρομή δεν σας κρύψαμε τίποτα, οι αριθμοί δεν μας έβγαιναν πλέον με τίποτα. Η αύξηση του χαρτιού, τα έξοδα εκτύπωσης, η χαμηλή κυκλοφορία μας οδήγησαν σε ένα αδιέξοδο. Έτσι φτάσαμε στο σήμερα που πρέπει να σας παραιτήσουμε. Δεν ξέρω τι μας επιφυλάσσει το μέλλον. Το πως μπορεί να συνεχιστεί αυτή η πορεία θα το δούμε άμεσα, μέχρι τότε θέλω να σας ευχαριστήσω όλους.

Σε όλους εσάς θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και να δώσω μια υπόσχεση: Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε. Παρά την κρίση και την κακή πορεία της ΑΕΚ, πρέπει να υπάρχουν στο περίπτερο δύο εφημερίδες κιτρινόμαυρης απόχρωσης, για πολλούς και διάφορους λόγους. Για όσους χθες παρασύρθηκαν από τον… ενθουσιασμό τους και έβγαλαν στο πληκτρολόγιο τη χαρά τους, μακάρι μέσα από αυτή την αναστολή έκδοσης να λυθούν όλα τα… προβλήματα της ΑΕΚ. Εγώ πάντως και όλα τα παιδιά φεύγουμε – προς το παρόν ή για πάντα ποιος ξέρει – με τη συνείδησή μας ήσυχη.”

Η SCORE ξεπερνούσε οριακά τα 1000 φύλλα ημερησίως και με δεδομένη την αύξηση των εξόδων λειτουργίας η διοίκηση δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει. Η απόφαση ανακοινώθηκε στους εργαζόμενους οι οποίοι δούλεψαν για τελευταία φορά την Κυριακή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε