Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Το “αντίο” του Μήτρογλου, το “βάρος” στην άμυνα και ο “ρυθμιστής” Ριέρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έθεσε ξεκάθαρα εκτός ομάδας τον Κώστα Μήτρογλου, την ώρα που στον Ολυμπιακό δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην αμυντική ενίσχυση της ομάδας και το μόνο που μπορεί να αλλάξει αυτή την κατεύθυνση είναι η πώληση του Ριέρα.

Ο Ισπανός τεχνικός ξεκαθάρισε πως η ομάδα του έχει τρεις επιθετικούς (Τζιμπούρ, Μιραλάς, Πάντελιτς) δείχνοντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως δεν υπολογίζει τον Κώστα Μήτρογλου για τη νέα σεζόν. Το πιθανότερο σενάριο είναι ο διεθνής επιθετικός να πουληθεί με τους “ερυθρόλευκους” να προσδοκούν πως θα βάλουν στα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στα 4 εκατ. ευρώ.
 
Την ίδια ώρα η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού των “Πειραιωτών” συνεχίζεται με την ενίσχυση στην άμυνα να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Ο Κοστάντσο είναι ο πρώτος που πάτησε το πόδι του στα γραφεία της ομάδας, και την ερχόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Μαρκάνο. Από κει και πέρα ο Μαθία θα προσπαθήσει να τελειώσει μέχρι το τέλος του μήνα τις υποθέσεις των Σάντσες και Πουντίλ, ώστε να συμπληρωθεί ο βασικός κορμός του ρόστερ της νέας σεζόν.
 
Κοινό χαρακτηριστικό και των πέντε αυτών ποδοσφαιριστών είναι πως έχουν να κάνουν με την αμυντική λειτουργία της ομάδας, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και έκτος αν έρθει πρόταση για τον Μέλμπεργκ.
 
Ο Βαλβέρδε είναι ικανοποιημένος από την επιθετική λειτουργία της ομάδας του και είναι πιθανό η ομάδα από τη μέση και μπροστά να μείνει ως έχει. Το μόνο που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα είναι μία πιθανή πώληση του Άλμπερτ Ριέρα. Στον Ολυμπιακό δεν κρύβουν πως δεν θα έλεγαν “όχι” σε μια καλή πρόταση για τον Ισπανό μέσο, αν και ο Βαλβέρδε τον περιμένει βελτιωμένο την επόμενη σεζόν.
 
Αν, λοιπόν, φτάσει στα γραφεία της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ μία ικανοποιητική πρόταση για τον πρώην παίκτη της Λίβερπουλ, τότε ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει έναν περιφερειακό επιθετικό στο στυλ του Βαλντέζ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε