Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Το απόλυτο ντέρμπι Αγγλία – Γαλλία (19.00)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η ώρα του τέταρτου ομίλου του Euro έφτασε. Η Αγγλία του Χόγκτσον θέλει να αφήσει στο παρελθόν τις τραγικές παρουσίες της στα τελευταία μεγάλα τουρνουά ενώ η ανανεωμένη Γαλλία του Μπλαν εμφανίζεται ως το μεγάλο ερωτηματικό.

Τα δύο φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση από τον τέταρτο όμιλο λύνουν νωρίς τις διαφορές τους. Ο Ρόι Χόγκτσον αντιμετωπίζει ουκ ολίγα προβλήματα με σημαντικότερο αυτό του τιμωρημένου Γουέιν Ρούνεϊ.

Τη θέση του στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Άντι Κάρολ ενώ στο κέντρο της άμυνας ο Τέρι θα έχει στο πλευρό του τον Λέσκοτ.

Ο Μπλαν από την άλλη στηρίζει πολλά στην εκτελεστική ικανότητα του Μπενζεμά ο οποίος θα παίξει στηνκορυφή της επίθεσης των Γάλλων. Το μεγάλο παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ1 ενώ θα υπάρχει LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Στις 21.45 οι Ουκρανοί αντιμετωπίζουν τους Σουηδούς στο τελευταίο ματς της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων. Και αυτό το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ1 ενώ θα υπάρχει και LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε