Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Το ball boy σε… χρέη τερματοφύλακα – Δείτε VIDEO

Σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος στην Βραζιλία, ο γκολκίπερ μίας ομάδας εγκατέλειψε την εστία του για να πάει μπροστά ψάχνοντας ένα γκολ και την θέση του κάτω απ’ τα γκολποστ πήρε ένα… ball boy το οποίο μάλιστα απέκρουσε την μπάλα πάνω στην γραμμή!

Στην αναμέτρηση της Γκουαρανί με τη Σερζίπε, για τοπικό πρωτάθλημα στην Βραζιλία, οι γηπεδούχοι είχαν βγει μαζικά στην επίθεση στα τελευταία δευτερόλεπτα προκειμένου να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης (πίσω στο σκορ με 1-0).

Ακόμη και ο τερματοφύλακας της Γκουαρανί κατέβηκε για να βοηθήσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το κόρνερ που κέρδισαν δεν είχε τύχη, με τους φιλοξενούμενους να βγαίνουν ταχύτατα στην κόντρα και να φτάνουν σε θέση βολής για το δεύτερο τέρμα.

Το γκολ φαινόταν εύκολο, αλλά οι παίκτες της Σερζίπε υπολόγιζαν χωρίς το… ball boy, το οποίο είχε τρυπώσει εντός γηπέδου και την ώρα που η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα, φρόντισε να αποκρούσει με τα πόδια πάνω στη γραμμή

Η παρέμβαση αυτή προκάλεσε χειροκροτήματα στις εξέδρες, αλλά και συμπλοκές μεταξύ παικτών μέσα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα ο διαιτητής να σφυρίξει τη λήξη για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε