Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Το δέκα το καλό

Με τον Φουστέρ πρωταγωνιστή σε ακόμα ένα ματς ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 της Ξάνθης και έκανε το 10 στα 10 στο “Γ. Καραϊσκάκης”.
Το LIVE του αγώνα

Οι “ερυθρόλευκοι” ξεκίνησαν νωθρά το ματς και χαράμισαν ένα 25λεπτο μέχρι να γίνουν απειλητικοί στην περιοχή της Ξάνθης. Στο 27΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ριέρα ο Μοντεστό πήρε την κεφαλιά αλλά είδε τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Γκσπούρνινγκ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Αυστριακός τερματοφύλακας έσωσε την ομάδα του σε σουτ του Πάντελιτς από πλάγια θέση, ενώ στο 32΄ο Ιμπαγάσα έκανε αδύναμο σουτ από την μικρή περιοχή.
 
Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια. Μετά από σέντρα του Τοροσίδη ο Φουστέρ πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Αντεφέμι και κατέληξε στα δίχτυα.
 

 
Ο Ισπανός χαφ ήταν σε ακόμα ένα παιχνίδι ο κορυφαίος του Ολυμπιακού και με αυτόν πρωταγωνιστή οι “ερυθρόλευκοι” δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο για να αυξήσουν το προβάδισμα.
 
Στο 60ο λεπτό ο Τοροσίδης σούταρε δυνατά πάνω στον Γκσπούρνινγκ από πλεονεκτική θέση, ενώ ένα λεπτό μετά ο τερματόφυλακας της Ξάνθης έδιωξε με υπερένταση απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ριέρα. Στο 66΄κεφαλιά του Μοντεστό έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 85΄ο Ριέρα δεν σημάδεψε σωστά μετά από εξαιρετική πάσα του Φουστέρ.
 
Το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε με τους Πειραιώτες να σημειώνουν την 10η νίκη τους σε 10 ματς εντός έδρας.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς (75΄Τζεμπούρ), Ζαϊρί (65΄Φετφατζίδης), Μπράβο, Φουστέρ (86΄Ντουντού), Χολέμπας, Τοροσίδης, Ριέρα.

SKODA Ξάνθη (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκσπούρνινγκ, Κομεσίδης, Φλίσκας (88΄Μπόατεγκ), Κωστούλας, Βάλλας, Βασιλακάκης (61΄Κιντάνα), Πόι, Σουάνης (73΄Καζάκης), Αντεφέμι, Στιούαρτ, Κατόνγκο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε