Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Το δεύτερο καλύτερο ξεκίνημα της 15ετίας κάνει ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας σημειώσει 9 νίκες στις 11 πρώτες αγωνιστικές. Αντίστοιχο ξεκίνημα είχαν κάνει τα τελευταία χρόνια, μόνο την περίοδο 1999-00. Με Ιμπαγάσα στο ΟΑΚΑ.

O Ολυμπιακός μετά τη νίκη του επί του Εργοτέλη έμεινε μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς μπροστά από τον Παναθηναϊκό και πηγαίνει στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Πέντελιτς και… +3

Βαλβέρδε: Δείξαμε τι θέλαμε από το πρώτο λεπτό

Οι ερυθρόλευκοι έχουν την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 25 γκολ, την καλύτερη άμυνα με 5 τέρματα παθητικό, έχουν προηγηθεί και στα 11 ματς που έχουν δώσει ενώ η συγκομιδή των 27 βαθμών είναι η δεύτερη καλύτερη της τελευταίας 15ετίας. Μόνο το 1999-00 είχαν ξεκινήσει καλύτερα, όταν στις 11 πρώτες αγωνιστικές είχαν 10 νίκες.

Ο Βαλβέρδε έχει την τύχη να διαθέτει έναν παίκτη που κάνει απίστευτη οικονομία στην ομάδα. Ο λόγος για τον Μάρκο Πάντελιτς που σε 300 λεπτά συμμετοχής έχει σκοράρει ήδη 5 φορές, αν και στα περισσότερα ματς δεν έχει ξεκινήσει στην ενδεκάδα.

Πλέον στον Ολυμπιακό σκέφτονται το μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ. Στόχος είναι η νίκη που θα τον φέρει προχωρινά σε απόσταση έξι βαθμών από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δοκιμάζεται την Κυριακή στην Κέρκυρα.

Στα αγωνιστικά, ο Βαλβέρδε φαίνεται ότι μπορεί να υπολογίζει στον Άριελ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός μέσος ανέβασε ρυθμούς στη χθεσινή προπόνηση και αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή. Αντίθετα Τοροσίδης και Ραούλ Μπράβο θα μείνουν λογικά εκτός ενώ η συμμετοχή Μέλμπεργκ θα ξεκαθαρίσει πιθανότατα σήμερα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε