Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Το δίλημμα του Μπάγεβιτς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο τεχνικός της ΑΕΚ αποκάλυψε πως έχει καταλήξει στους 10 από τους 11 που θα ξεκινήσουν στην αναμέτρηση με την Νταντί για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ ο Παντελής Καφές αποποιήθηκε τον ρόλο του φαβορί.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα στην Σκωτία τόνισε αρχικά: “Θέλουμε ένα καλό σκορ. Το ποια ομάδα είναι φαβορί φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Έχω αποφασίσει για τους δέκα από τους έντεκα παίκτες που θα ξεκινήσουν το ματς”. Στη συνέχεια ο 62χρονος τεχνικός ρωτήθηκε για την επίθεση που δέχθηκε από οπαδούς στο φιλικό με την Καλλιθέα, απατώντας πως το έχει ήδη ξεχάσει, ενώ για την αποχώρηση του Μαϊστόροβιτς είπε: “Εύχομαι στον παίκτη καλή επιτυχία. Δεν πρόκειται να μας επηρεάσει. Η άμυνα στα στημένα δεν είναι υπόθεση ενός, αλλά ομαδική. Οπότε δεν είναι πρόβλημα η φυγή του Μαϊστόροβιτς”.
 
Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Παντελής Καφές, από τη μεριά του τόνισε πως “θέλουμε πολύ την πρόκριση. Θέλουμε να βρεθούμε στους ομίλους του Europa League και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε”. Ο 32χρονος μέσος της “Ένωσης” μιλώντας για την Νταντί Γιουνάιτεντ είπε πως πρόκειται για “μια καλή και δουλεμένη ομάδα. Είναι εξαιρετική στα στημένα και χρειάζεται να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα στημένα”. Ο Έλληνας μέσος της ΑΕΚ επισήμανε πως «στην Αυστραλία αντιμετωπίσαμε δύο βρετανικές ομάδες και αυτά τα ματς θα πρέπει να αποτελέσουν οδηγό για εμάς. Δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοια ματς, αλλά εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρόκριση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε