Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Το δίλημμα του Νιόπλια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Στέργος Μαρίνος και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος διεκδικούν μία θέση στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, την ώρα που ο Νιόπλιας φαίνεται να έχει καταλήξει στον Σαριέγκι για παρτενέρ του Μπουμσόνγκ.

Με δεδομένες τις απουσίες των Νίνη, Γκοβού και Λέτο οι επιλογές του προπονητή των “πρασίνων” είναι περιορισμένες. Ο Νιόπλιας έχει φαίνεται πως έχει καταλήξει στους 10 από τους 11 που θα ξεκινήσουν κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά προβληματίζεται για το ποιος από τους Μαρίνο – Χριστοδουλόπουλο θα πάρει φανέλα βασικού. Αν επικρατήσει ο πρώτος θα πάει στα αριστερά ο Λουίς Γκαρσία, ενώ αν ξεκινήσει ο δεύτερος ο Ισπανός θα πάει στα δεξιά της μεσαίας γραμμής.
 
 
Στις υπόλοιπες θέσεις, ο Τζόρβας θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, Βύντρα και Σπυρόπουλος στα άκρα της άμυνας, ενώ στα στόπερ παρτενέρ του Μπομσόνγκ θα είναι ο Σαριέγκι που φαίνεται πως κερδίζει τη “μάχη” από τον Καντέ. Απο κει και πέρα αδιαπραγμάτευτη θεωρείται η παρουσία των Ζιλμπέρτο, Κατσουράνη και Καραγκούνη στα χαφ, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Στην ομιλία του προς του παίκτες ο Κοζανίτης τεχνικός προσπάθησε να τους εμψυχώσει, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του κόσμου τονίζοντας: “Ξέραμε πως το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα ήταν έτσι κι αλλιώς δύσκολο. Θα αναγκαστούμε να παίξουμε χωρίς τον κόσμο μας και πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή για να μην την πατήσουμε. Ξέρετε ότι είστε οι καλύτεροι, είμαστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε