Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Το διπλό “όχι” στη Λάτσιο για Νίνη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι δύο προτάσεις της ιταλικής ομάδας στον ΠΑΟ για τον Νίνη και τα ισάριθμα «όχι» των “πράσινων”. Πόσα χρήματα προσέφεραν οι Ιταλοί και πώς αντιμετώπισε το θέμα ο νεαρός “άσος”.

Η Λάτσιο προσέγγισε αρχικά τον Παναθηναϊκό το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, εκφράζοντας επισήμως το ενδιαφέρον της με πρόταση που δεν ξεπερνούσε το μισό της ρήτρας του συμβολαίου του Νίνη, η οποία είναι 10 εκατ. ευρώ. Οι «πράσινοι» δεν το συζήτησαν καν και οι Ιταλοί εισέπραξαν το πρώτο «όχι». Δεν το έβαλαν κάτω, όμως, και επανήλθαν με βελτιωμένη πρόταση πριν από λίγες ημέρες. Αυτή προέβλεπε 7 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟ και ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη.

Οι «πράσινοι» απέρριψαν και τη δεύτερη πρόταση, θεωρώντας ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να παραχωρήσουν ένα ταλέντο τέτοιας αξίας (αγωνιστικής και περιουσιακής) με ποσό μικρότερο της ρήτρας που έχει προβλεφτεί. Από την πλευρά του, ο Σωτήρης Νίνης γνώριζε από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον των Ιταλών, ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους του για τις δύο προτάσεις, αλλά δεν ασχολήθηκε περαιτέρω. Γνωρίζει ότι το όνομά του είναι στη μετεγγραφική λίστα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, αλλά μένει προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του. Αυτό, άλλωστε, είναι που τον καθιστά «μήλον της έριδος» για πολλούς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε