Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Το δρόμο που χάραξε ο Ανελκά ακολούθησε ο Μουντάρι

Ο Μουντάρι έκανε την πρώτη και κατά τα φαινόμενα τελευταία εμφάνιση του στο Μουντιάλ
Ο Μουντάρι έκανε την πρώτη και κατά τα φαινόμενα τελευταία εμφάνιση του στο Μουντιάλ, στο ματς Γκάνα - Αυστραλία, ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο 25χρονος μέσος της Γκάνας, μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στην Αυστραλία έβρισε τον προπονητή του, Ράγεβατς και αυτός εισηγήθηκε την απομάκρυνση του από τη Νότια Αφρική.

Οι σχέσεις των δύο ήταν τεταμένες εδώ και καιρό, από τότε που ο Ράγεβατς είχε αφήσει εκτός αποστολής του Κόπα Άφρικα τον Μουντάρι.

Οι δυο τους έβαλαν νερό στο κρασί του για το καλό της ομάδας, όμως η επιλογή του σέρβου τεχνικού να μην ξεκινήσει σε κανένα από τα δύο πρώτα παιχνίδια της Γκάνας στο Μουντιάλ τον μέσο της Ίντερ, έγινε η αφορμή της νέας κόντρας.

Ο Μουντάρι έβρισε τον προπονητή του μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Αυστραλία, στον οποίο μπήκε ως αλλαγή, και ο Ράγεβατς απευθύνθηκε κατευθείαν στον πρόεδρο της ομοσπονδίας ζητώντας επιτακτικά την απομάκρυνση του παίκτη από τη Νότια Αφρική.

Παρά τις προσπάθειες του Στέφαν Άπια και του Νιαντεκίγιε το χάσμνα δεν γεφυρώθηκε και όλα δείχνουν ότι ο Μουντάρι θα επιστρέψει πρόωρα στην πατρίδα του, ακολουθώντας τα χνάρια του Ανελκά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε