Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Το έφερε… Τούμπα ο Λόρενς – Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει μέσα στην έδρα του από τον ΟΦΗ, αλλά με μπροστάρη τον Λόρενς -είχε δυο ασίστ και ένα γκολ- επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές (3-1).

Η αναμέτρηση ξεκίνησε σε φορτισμένο κλίμα, αφού οι παίκτες των δύο ομάδων κατέθεσαν στεφάνι στην προτομή του Παναγιώτη Κατσούρη, στη μνήμη του άτυχου ποδοσφαιριστή των Θεσσαλονικέων που σαν σήμερα, πριν από 15 χρόνια, “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 22 ετών.

Παρόλο που ο ΠΑΟΚ είχε στην κατοχή του την μπάλα, βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, αφού σε μία αντεπίθεση στο 9′ ο Περογαμβράκης νίκησε με κεφαλιά τον Ιτάνζ. Ο “δικέφαλος του Βορρά” προσπάθησε να “απαντήσει” στο γκολ των Κρητικών -που ζήτησαν πέναλτι στο 26′- και έχασε τεράστια ευκαιρία στο 15′ με τον Αθανασιάδη.

Οι Καμαρά, Λόρενς και Αθανασιάδης ανέβασαν την απόδοση τους, η άμυνα του ΟΦΗ παρουσίασε σημαντικά προβλήματα και τελικά οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στην ανατροπή πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Η ισοφάριση, έγινε στο 38′, με το ενδέκατο τέρμα του Αθανασιάδη στο πρωτάθλημα, ενώ το 2-1 ήρθε στο 45+1′ από τον Κατσικά.

Ο “δικέφαλος του Βορρά” συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στην επανάληψη και έδιωξε το όποιο άγχος είχε ο Γιώργος Δώνης στο 49′, με το τέρμα του Λόρενς. Έχοντας διώξει το άγχος από τα… πόδια τους, οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν να ελέγχουν τον αγώνα

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Σίλντενφελντ, Κατσικάς, Λίνο, Λάζαρ, Ρομπέρ (51’ Ολίσε), Καμαρά (83’ Β. Παπαδόπουλος), Σαλπιγγίδης (65’ Πόποβιτς), Λόρενς, Αθανασιάδης. 

Στον πάγκο: Γλύκος, Φωτάκης, Ιντζίδης, Ετο 

ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Αγριμάκης, Μονιάκης, Κουρδάκης, Σαρ, Ιωαννίδης (80’ Κανούλας), Βερόν, Λαμπρόπουλος, Μπούρμπος, Κουτσιανικούλης (45’ Μακρής), Περογαμβράκης (76’ Νύκταρης), Παπάζογλου. 

Στον πάγκο: Γουναρίδης, Μπανούσης, Ζαχαράκης, Βιτώρος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε