Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

To e-mail του Θανόπουλου

Δυσαρεστημένος είναι ο Θανόπουλος από την διαρροή του e-mail, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Το φως της δημοσιότητας είδε επιστολή του προέδρου της ΑΕΚ προς τους μετόχους.

Πριν από τέσσερις μήνες ο Νίκος Θανόπουλος ενημέρωσε μέσω e-mail τους μετόχους της ΠΑΕ για την κατάσταση στην ομάδα. Η εικόνα που παρουσίασε ήταν πολύ διαφορετική σε σχέση με τα όσα είπε στην προχθεσινή συνέντευξη τύπου (σχετικό άρθρο) 

Ο πρόεδρος της Ένωσης αντέδρασε έντονα στη διαρροή της συγκεκριμένης επιστολής και μίλησε για πόλεμο που γίνεται στον ίδιο και κατ’ επέκταση στην ομάδα.
 
Η επιστολή του Νίκου Θανίπουλου στις 9 Ιουλίου 2009:
«Dear all (όπως με λέει και ο Πανούτσος)
Τα πράγματα έχουν βρει ένα ρυθμό. Η ομάδα είναι καλά και φεύγει αύριο, το κλίμα είναι καλό και η δουλειά που γίνεται… καμιά σχέση με πέρυσι, ο Κέζος είναι πολύ involved (σ.σ συμμετέχει πολύ), οι σχέσεις μου με τον Ντούσαν άριστες και οι κινήσεις μέχρι στιγμής πολύ προσεγμένες. Ιδιαίτερα Μάκος και Ιορντάκε πάνε πολύ καλά.
Θέλουμε δεξί μπακ (πρώτη επιλογή ο Σεϊταρίδης) και κεντρικό χαφ (πρώτη επιλογή ο Λεονάρντο). Μην ξεχνάτε ότι η Ευρώπη είναι πρώτος στόχος μας φέτος και η ομάδα πρέπει να πάει πληρέστατη (4-5 εκατ. ευρώ διακυβεύονται με την πρόκριση στους ομίλους του Europa League). Από εκεί και πέρα έχουμε βάλει στα ταμεία (λογιστικά ακόμα) περίπου 1,85 εκατ. ευρώ (900 Κατσουράνης, 250 Πλιάτσικας, 600 Σορεντίνο, 80 Τόφας), λεφτά που δεν υπολογίζαμε και θα βοηθήσουν πολύ.
Περιμένω να κλείσει το ρόστερ και οι πωλήσεις (Εντίνιο βασικά και οτιδήποτε άλλο θα είναι έκπληξη) για να σας το παρουσιάσω. Να είστε βέβαιοι ότι θα υπάρχουν μόνο τα απαραίτητα έξοδα. Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλο μέγεθος και το νιώθω κάθε μέρα και περισσότερο και γι’αυτό θα κάνω την προσωπική θυσία και θα γίνω πρόεδρος στη Σούπερ Λίγκα, γιατί πρέπει να είμαστε και μπροστά σε όλα με όσες δυνάμεις έχουμε… Σας το λέω με πάσα ειλικρίνεια, η ομάδα δεν έχει καμία σχέση ούτε σε οικονομική και αγωνιστική αξία, ούτε και σε διοικητική κατάσταση και ηρεμία με τον Ιανουάριο. Έχει γυρίσει το κλίμα και έχει επανέλθει το καράβι στο σωστό δρόμο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε