Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Το ένα έφτανε – Με Μήτρογλου τρίτος ο Ατρόμητος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Κώστας Μήτρογλου μπορεί να μην ήταν στη… μέρα του αφού έχασε ουκ ολίγες ευκαιρίες, όμως το 13ο φετινό του γκολ ήταν αρκετό στον Ατρόμητο για να φύγει με τη νίκη από το Καυτανζόγλειο κόντρα στη Δόξα Δράμας στο τελευταίο εξ αναβολής παιχνίδι της Σούπερ Λίγκας.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Ατρόμητος πήρε την πέμπτη του συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και ξεπέρασε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στη βαθμολογία, ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση.

Οι Περιστεριώτες χωρίς να εντυπωσιάσουν με την απόδοση τους στο πρώτο μέρος, κατάφεραν να σκοράρουν με τον Μήτρογλου στο 40′.

Ο διεθνής στράικερ έχασε τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο (53′, 63′ 76′) να τελειώσει πρόωρα το ματς αλλά η ομάδα του δεν το πλήρωσε.

Πήρε το τρίποντο και πλέον βρίσκεται πίσω μόνο από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Η Δόξα από την άλλη έμεινε στους 15 βαθμούς και πλέον είναι με το 1,5 πόδι στη Football League.

Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης)
: Δαύκος, Τριποτσέρης, Ρούτσης, Αγτζίδης, Κοβάσεβιτς (60′ Κουμπρογλου), Σικαλιάς, Παπαδόπουλος (67′ Καπελ), Ψυχογιός (46′ Ουέλινγκτον), Αμπουμπακάρι, Κυβελίδης, Στεργιανός-Μιχαηλίδης.


Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ράντμαν, Σκόνδρας, Οικονόμου, Τομάς, Φυτανίδης, Επστάιν (83′ Ιγκλέσιας), Μπρίτο (76′ Τάτος), Καραγκούνης, Σφακιανάκης, Δημούτσος, Μήτρογλου (80′ Αναστασάκος).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε