Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Το φιλί στο στόμα του Νέβιλ στον Σκόουλς!

Το φιλί στο στόμα του Νέβιλ στον Σκόουλς!

Με έναν πρωτότυπο τρόπο συνεχάρη ο Γκάρι Νέβιλ τον Πολ Σκόουλς για το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις του ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Το γκολ που πέτυχε ο Σκόουλς στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι έβαλε και “φωτιά” στην μάχη του τίτλου στην Πρέμιερ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρίσκεται σε απόσταση βολή από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

 
Όμως, την παράσταση από το ίδιο το γκολ έκλεψε ο πανηγυρισμός του με τον Γκάρι Νέβιλ να ευχαριστεί τον συμπαίκτη του φιλώντας τον στο στόμα. Το γεγονός, βεβαίως, δεν πέρασε στα ψιλά από τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης που… ψοφάνε για κάτι τέτοια.

ΦΩΤΟ REUTERS

 
Οι δύο παίκτες έχουν την ίδια ηλικία, 35 ετών, και είναι συμπαίκτες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 1994, ωστόσο ποτέ μέχρι τώρα δεν είχαν δώσει παρόμοιο δείγμα.
 
Το συμβάν κλήθηκε να σχολιάσει και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον που προτίμησε να εστιάσει στην απόδοση του Σκόουλς. “Ήταν ο παίκτης του αγώνα. Ήταν φανταστικός. Είναι σπουδαίος παίκτης με εξαιρετικές ικανότητες”,ανέφερε ο τεχνικός των “κόκκινων διαβόλων”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε