Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Το φύλλο αγώνα που “καίει” τον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Διαβάστε όλα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής του ντέρμπι, Τάσος Κάκος. Ο Κερκυραίος ρέφερι έκανε πλήρη καταγραφή των γεγονότων και οι “πράσινοι” μόνο με θαύμα θα γλιτώσουν την αφαίρεση βαθμών από το φετινό αλλά και το επόμενο πρωτάθλημα.

Ο Κάκος ξεκίνησε την αναφορά του σε επεισόδια, μιάμιση ώρα πριν την σέντρα του ντέρμπι, ενώ έχουν καταγραφεί με κάθε λεπτομέρεια τα γεγονότα στο ημίχρονο αλλά και στο 82ο λεπτό τα οποία οδήγησαν και στην οριστική διακοπή του ντέρμπι.

Μεταξύ άλλων γίνεται αναφορά στην 5λεπτη καθυστέρηση της έναρξης του αγώνα, καθώς οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο και γύρω από την φυσούνα, στα υβριστικά συνθήματα προς το πρόσωπό του όπως και για τα πανό κατά της ΚΕΔ, στην πρώτη φωτοβολίδα που έπεσε εντός αγωνιστικού χώρου στο 16ο λεπτό, στην διακοπή των 49 λεπτών, κατά την οποία οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν συμπλοκές με την αστυνομία κ.ο.κ.

Όπως αναφέρεται, στην πρώτη σύσκεψη του για να αποφευχθεί η διακοπή του αγώνα στο ημίχρονο, ο Τάσος Κάκος αποφάσισε να παιχτεί το δεύτερο μέρος αφού οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν “καθαρίσει” τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Ο Κάκος έδωσε εντολή να γίνουν συστάσεις από τα μεγάφωνα (όπως κι έγιναν), τονίζοντας παράλληλα πως αν ξεφύγει εκ νέου η κατάσταση θα διέκοπτε οριστικά τον αγώνα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα, ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να αποφύγει τις ποινές που προβλέπονται βάσει ΚΑΠ. Οι “πράσινοι” αναμένεται να τιμωρηθούν με αφαίρεση τριών βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα, αφαίρεση δύο βαθμών από το επόμενο, βαρύ χρηματικό πρόστιμο και τιμωρία της έδρας για κάποιες αγωνιστικές.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε