Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Το…κάλεσμα Αλαφούζου στους μετόχους και η απειλή της UEFA

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Γιάννης Αλαφούζος συνεχίζει τις επαφές του με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη ώστε να γίνει η μεταβίβαση των μετοχών και να δημιουργηθεί η εταιρεία λαϊκής βάσης. Αρνητικά τα μηνύματα από την UEFA.

Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ είναι ο μόνος που προσπαθεί αυτήν τη στιγμή να δώσει λύση στο διοικητικό αδιέξοδο του Παναθηναϊκού.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα έχει συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη ώστε να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες της μεταβίβασης των μετοχών, αλλά ο βασικός στόχος είναι να υπάρξει τρόπος προσέγγισης του Τζίγκερ με τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Με δηλώσεις του στην Sportday, ο Αλαφούζος εξέφρασε την ανησυχία του: “Ανησυχώ πολύ. Ειδικά μετά τον διαφαινόμενο αποκλεισμό από την Ευρώπη είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει έστω και την ύστατη στιγμή ομόνοια μεταξύ των μετόχων του Παναθηναϊκού. Εμείς την προσπάθεια έτσι κι αλλιώς θα την κάνουμε, αλλά χωρίς τη συμπαράσταση όλων είναι δύσκολα.”

Όσον αφορά στο θέμα της αδειοδότησης από την UEFA, τα μηνύματα μόνο θετικά δεν είναι αφού η μεγάλη καθυστέρηση εξόφλησης των οφειλομένων, φέρνει τον Παναθηναϊκό προ του ευρωπαϊκού αποκλεισμού.

Ατρόμητος και στα πλέι-οφ – ‘Έκοψε βαθμούς απ΄τον Παναθηναϊκό

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε