Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Το καλλιτεχνικό πρόσωπο του Βαλβέρδε (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού παρουσίασε την προσωπική φωτογραφική του έκθεση το απόγευμα της Τετάρτης στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης “Ιλεάνα Τούντα”. Το “παρών” έδωσαν οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Γιάννης Μώραλης και Αντώνης Νικοπολίδης.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε υποδέχθηκε και ξενάγησε τον πρόεδρο των Πειραιωτών, με τον οποίο πέραν της επαγγελματικής τους σχέσης συνδέονται και με προσωπική φιλία.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ισπανός έδειξε στον Μαρινάκη μία προς μία τις φωτογραφίες, εξηγώντας του τι ακριβώς “δείχνουν”, ενώ είχαν συνομιλία για αρκετά λεπτά.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το “παρών” στην έκθεση του “Βάσκου” έδωσαν επίσης ο διευθύνων σύμβουλος των Πειραιωτών, Γιάννης Βρέντζος, ο αντιπρόεδρος, Γιάννης Μώραλης, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, ο Αντώνης Νικοπολίδης και αρκετός κόσμος.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Να τονίσουμε πως περισσότερες από 70 ασπρόμαυρες φωτογραφίες του Ερνέστο εκτέθηκαν στην γνωστή αθηναϊκή γκαλερί.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ανάμεσα στα φωτογραφικά θέματα υπήρχαν καταγεγραμμένες στιγμές μέσα στο λεωφορείο της ομάδας, πορτρέτα συγγενικών και φιλικών προσώπων και οτιδήποτε άλλο έχει τραβήξει την προσοχή του Ισπανού.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

“Η φωτογραφία λειτουργεί σαν αποσυμπίεση για μένα, λόγω του απαιτητικού και πιεστικού επαγγέλματος του προπονητή. Είχα αποφασίσει από την αρχή της δεύτερης θητείας μου στον Ολυμπιακό για αυτή την έκθεση, απλά ήθελα να γίνει τώρα που πλέον δεν είμαι προπονητής του Ολυμπιακού για να μην ταυτιστεί η έκθεση με αυτό. Είναι πρωτόγνωρο για μένα που ο κόσμος με υποστηρίζει για κάτι εκτός ποδοσφαίρου. Τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ”, δήλωσε ο Βαλβέρδε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε