Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Το κίνητρο ο Άρης, στο αντίο… του Σάντος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Άρης φανταζόταν διαφορετικά την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, αφού θα επιθυμούσε να αγωνίζεται για την πρώτη θέση, όμως πλέον ο στόχος του είναι η τρίτη.  

Το σημερινό ματς θα είναι το τελευταίο του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο του ΠΑΟΚ αφού ο Πορτογάλος ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη.

Ο δικέφαλος του βορρά είναι αδιάφορος αφού ήδη έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στα πλέι οφ. Βέβαια το γόητρο σε τέτοιου είδους παιχνίδια είναι πάντα σημαντικό και ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κόψει βαθμούς από τον αντίπαλο του και να τον “αναγκάσει” να δώσει τον πρώτο του την επόμενη σεζόν στις 15 Ιουλίου.

Οι κίτρινοι δεν κατάφεραν να κάνουν τη υπέρβαση φέτος και ο κόσμος της ομάδας έχει δείξει τη δυσαρέσκεια του, κάτι που ίσως κάνει και σήμερα.

Ο Κούπερ αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Εκτός μάχης είναι οι Νασούτι, Πρίττας Ναφτί, Κόκε, Λαμπριάκος, Ορτίθ, Τζόνσον, ενώ ούτε ο Σηφάκης κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Από την άλλη ο Σάντος στο τελευταίο του ματς στον πάγκο του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει στους Χαλκιά, Κοντρέρας, Μουν, Λίνο, Φωτάκη, Σαβίνι, Ίβιτς καιΜουσλίμοβιτς.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 21.15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον Σκάι.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε